Повезане вести

Ведрана Рудан о прослави "Олује": Благо погинулима

Ведрана Рудан о прослави "Олује": Благо погинулима

РТС 07.08.2019
Многобројним реаговањима на изјаве и понашање хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић, током обележавања Дана победе и 24. годишњице војно-полицијске акције "Олуја", придружила се текстом и књижевница Ведрана Рудан… »
Ведрана Рудан "Пијаном Колиндом" испрозивала прославу Олује

Ведрана Рудан "Пијаном Колиндом" испрозивала прославу Олује

РТВ 07.08.2019
ЗАГРЕБ - Многобројним реаговањима на изјаве и понашање хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић, током обележавања Дана победе и 24. годишњице војно-полицијске акције Олуја, придружила се текстом и књижевница Ведрана… »
Ведрана Рудан о Дану победе: Благо погинулима

Ведрана Рудан о Дану победе: Благо погинулима

Политика 07.08.2019
ЗАГРЕБ – Многобројним реговањима на изјаве и понашање хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић, током обележавања Дана победе и 24. годишњице војно-полицијске акције Олуја, придружила се текстом и књижевница Ведрана… »
Рудан о “Олуји” и “пијаној Колинди”

Рудан о “Олуји” и “пијаној Колинди”

Вести онлине 07.08.2019
Многобројним реговањима на изјаве и понашање хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић, током обележавања Дана победе и 24. годишњице војно-поицијске акције Олуја, предружила се текстом и књижевница Ведрана Рудан, која… »
Ведрана Рудан о прослави "олује" и колиндином певању: Није она алкохоличарка, ми смо болесни

Ведрана Рудан о прослави "олује" и колиндином певању: Није она алкохоличарка, ми смо болесни

Вечерње новости 07.08.2019
Господари, знајући с ким имају посла, једном годишње славе Побједу. Хрватима тако мало треба. Дај им Грдовића, он зна, "није у шолдима све" Хрватска је протеклих дана славила Дан победе и 24 године од војно-полицијске акције… »
Ведрана Рудан оштро о прослави Олује и Колиндином певању: "Није она алкохоличарка. Ми смо болесни"

Ведрана Рудан оштро о прослави Олује и Колиндином певању: "Није она алкохоличарка. Ми смо болесни"

Телеграф 07.08.2019
"Грандиозна прослава Побједе и ове је године позитивно узнемирила Народ. Махало се заставама, пило и пјевало и урлало како смо за Дом спремни. Може ли Народ изван себе од радости завијати, а КГК све то са стране хладно гледати?"… »
Ведрана Рудан разбуцала прославу погрома над Србима у олуји: Колинда није ни пијана ни болесна! Ми, Хрвати, смо болесни!

Ведрана Рудан разбуцала прославу погрома над Србима у олуји: Колинда није ни пијана ни болесна! Ми, Хрвати, смо болесни!

Курир 07.08.2019
Ведрана Рудан, хрватска књижевница и блогерка позната по томе да нема длаку на језику, на себи својствен начин придружила се осудама понашања и говора председнице Хрватске Колинда Грабар-Китаровић током прославе Олује, погрома… »
"Развалила је уста, сви су јој видели крајнике! Има нешто у љубавницама, јахтама и ј*бању дечице... Алкохоличаре треба…

"Развалила је уста, сви су јој видели крајнике! Има нешто у љубавницама, јахтама и ј*бању дечице... Алкохоличаре треба…

Ало 07.08.2019
Није могла најконроверзнија хрватска списатељица, позната по томе што ништа и никога не штеди, да остане нема на прославу злочиначке акције "Олуја" и пијано дерање председице "лијепе њихове" Колинде Грабар Китаровић. Њену… »

Вести дана »