Povezane vesti
Voditeljka se oglasila na Instagramu: "Hvala ti Bože!"
Mondo 07.08.2019
Pet meseci je od javnosti krila da je u drugom stanju, a sad je otkrila pol bebe. Voditeljka Marija Lazić Živković danas proslavlja svoj rođendan. Tim povodom ona je na svom Instagram profilu objavila svoju sliku u kupaćem kostimu, čestistala sebi… »
Voditeljki se ostvarila najveća želja: Marija Lazić u 6. mesecu trudnoće, a otkriva kog pola je beba! (foto)
Kurir 07.08.2019
Marija Lazić Živković krila je da je u drugom stanju, a fanove je oduševila lepom vešću na Instagramu kada je bila u 5. mesecu. Sada je voditeljka otkrila i pol bebe. Ona se 2016. godine udala za dugogodišnjeg dečka Vuka Živkovića, a ne krije… »
Marija se tri puta udavala, krila trudnoću: Prelepa srpska voditeljka u šestom mesecu, otkriven pol bebe
Blic 07.08.2019
Predivnom porukom Marija Lazić je otkrila pol bebe. - Danas je moj dan! Srećan mi rođendan! Srećna sam i zahvalna što već godinama unazad nemam velikih želja, ne zato što sam skromna već zato što sam ih dobro isfiltrirala i razdvojila bitne od… »
Vesti dana »
Studenti još na mostu slobode: Odluka u 15 časova o eventualnom produžetku blokade
Pravda pre 36 minutajoš 29 povezanih
Studenti na protestu u Novom Sadu: Most slobode blokiran na 24 sata
Euronews pre 14 minutajoš 28 povezanih
Dalas trejdovao Luku dončića! Poznato gde Slovenac nastavlja karijeru
Večernje novosti pre 13 minutajoš 48 povezanih