Povezane vesti
BOLELI JE BUBREZI, JEDVA OSTALA NA NOGAMA! Katarina Grujić prestravila publiku!
Svet & Skandal 07.08.2019
Atraktivna pevačica Katarina Grujić nastupala je na jednom beogradskom splavu, a uprkos zdravstvenim problemima, nije dozvolila da zbog toga prekine nastup. U lošem stanju ju je zatekla i ekipa emisije “Premijera” za koju je otkrila da planira da izbaci… »
Katarina Grujić iskreno o zdravstvenim problemima: Jedva se drži na nogama, a ovo je razlog što nije dobro!
Kurir 07.08.2019
Katarina Grujić otkrila je da se ne oseća najbolje što se tiče zdravlja, pa je je objasnila šta joj se dešava. "Ja najlepše izgledam kad se najgore osećam. Malo zdravstveno nisam baš najbolje, nešto me boli bubreg, malaksala sam, imala sam temperaturu… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti se vratili u zgradu Univerziteta u Novom Pazaru: Stiže podrška iz gradova širom Srbije, beogradski zborovi organizuju protest
Nova pre 29 minutajoš 80 povezanih

Protest u Kraljevu: Obezbeđenje iz ovog grada učestvovalo u izbacivanju studenata iz DUNP
N1 Info pre 30 minutajoš 14 povezanih

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 2 satajoš 48 povezanih

Viki Miljković napušta Zvezde Granda: Transfer godine je sada i potvrđen
Hello pre 2 satajoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 22 povezane