Povezane vesti

“Zaljubljena sam i preporođena”

“Zaljubljena sam i preporođena”

Vesti online 07.08.2019
Nataša Bekvalac odlučila je da ove letnje dane provede u Grčkoj, na ostrvu Mikonos, a svoje pratioce na Instagramu redovno obraduje provokativnim fotografijama i video snimcima. “Mala plava” je nedavno objavila svoj novi hit “Dođi mami” , koji… »
Bekvalčeva ponovo Zaljubljena i preporođena: Nataša zbunila fanove snimkom sa Mikonosa, pa priznala šta jedva čeka…

Bekvalčeva ponovo Zaljubljena i preporođena: Nataša zbunila fanove snimkom sa Mikonosa, pa priznala šta jedva čeka…

Kurir 07.08.2019
Nataša Bekvalac zbunila je fanove novim snimkom na kom je priznala da je ponovo zaljubljena. Pevačica je već duže vreme na Mikonosu na odmoru, odakle je objavila seriju provokativnih fotografija u kupaćem kostimu, a sada i poruku koja je sve ostavila… »
"Zaljubljena sam i preporođena": Nataša Bekvalac sa Mikonosa uputila iskrenu poruku

"Zaljubljena sam i preporođena": Nataša Bekvalac sa Mikonosa uputila iskrenu poruku

Blic 07.08.2019
Nataša Bekvalac ovih dana uživa na odmoru u Grčkoj, na ostrvu Mikonos, a svoje pratioce na Instagramu redovno čašćava provokativnim fotografijama i video snimcima. " Mala plava" je nedavno objavila svoj novi hit "Dođi mami" , a nakon toga je uzela… »

Vesti dana »