Povezane vesti
Srbija u četvrtfinalu
Mozzart sport 07.08.2019
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije do 20 godina nadigrala Litvaniju i zakazala duel protiv Rusije. Ženska košarkaška reprezentacija Srbije do 20 godina plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u osmini finala bila bolja od… »
Bravo, devojke: Srbija u četvrtfinalu!
Hot sport 07.08.2019
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije do 20 godina plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u osmini finala bila bolja od selekcije Litvanije rezultatom 66:62.Srpkinje su bolje otvorile utakmicu i bile u konstatnom vođstvu sve do… »
EP U20: Srbija u četvrtfinalu, dabl-dabl Đorđevićeve
N1 Info 07.08.2019
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije do 20 godina plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u osmini finala bila bolja od selekcije Litvanije rezultatom 66:62. Izabranice Miloša Pavlovića boriće se za polufinale protiv… »
Mlade košarkašice Srbije grabe ka tronu Evrope! Litvanke pale posle drame, sledeće su Ruskinje!
Sportal blic 07.08.2019
Mlada ženska košarkaška reprezentacija Srbije, devojke rođene 1999. godine i mlađe, plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva koje se održava Češkoj. Izabranice selektora Miloša Pavlovića u veoma napetom i dramatičnom meču osmine finala… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Pašalić o objavljivanju podataka iz pasoša: Poverenik je adresa, a ne ja
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih