Povezane vesti
Pevačica prokomentarisala novu devojku bivšeg supruga
Mondo 07.08.2019
Kija progovorila o svom, ali i ljubavnom životu bivšeg muža. Pevačica, pobednica zadruge i spisateljica Kristina Kija Kockar progovorila je o novoj devojci svog bivšeg supruga pevača Slobodana Radanovića. Kockareva je rekla da nije upoznala novu… »
Kija se izobličila, danima se leči u Crnoj Gori: Pevačica se oglasila pa prvi put progovorila o slobinoj novoj devojci!
Kurir 07.08.2019
Kija Kockar priznala je da bolesna radi u Crnoj Gori i da se već danima leči. Bivši muž nije joj predstavio svoju novu devojku, a pevačica je priznala da to od njega očekuje. "Nije mi bilo dobro, danima sam se lečila, ali sam eto kao pravi… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protesti podrške studentima i prosvetarima širom Srbije: Veliki skup u Kraljevu, Nišlije pešačile 15 kilometara do Merošine
Nova pre 25 minutajoš 37 povezanih
Najnovije upozorenje RHMZ: Upaljeni alarmi u skoro celoj zemlji zbog dve opasne pojave: Objavljeno i kada nam tačno stiže sneg
Blic pre 7 satijoš 20 povezanih
MUP: Uhapšene dve osobe osumnjičene za napad na inspektore Ministarstva za rad u Aranđelovcu
Insajder pre 11 satijoš 6 povezanih
Počinju pregovori o drugoj fazi primirja izraela i hamasa: Obustava vatre na 42 dana i oslobađanje svih talaca
Kurir pre 24 minutajoš 31 povezana