Повезане вести
Весељи: ДПК неће више уступати место премијера другим странкама
РТС 08.08.2019
Председник Демократске партије Косова Кадри Весељи изјавио је да је против техничке владе након оставке Рамуша Харадинаја и да су избори једини излаз из тренутне кризе. Рекао је да је ДПК два пута уступала место премијера другој… »
Весељи: Нудили су ми место премијера, одбио сам
Нови магазин 08.08.2019
Председник Скупштине Косова Кадри Весељи изјавио је да је одбио пунуду да, као представник владајуће коалиције, постане нови премијера Косова. "Истина је, било је понуда да се продужи овај мандат до 2021. с мандатаром за… »
Весељи: Нудили су ми место премијера
Н1 Инфо 08.08.2019
Председавајући косовске скупштине Кадри Весељи је изјавио да му је, као представнику владајуће коалиције, нуђено место новог премијера са мандатом до 2021, али да је он ту понуду одбио. У интервјуу за Радио слободна Европа на… »
Весели: Избори једини излаз из кризе на Косову
Ал Јазеера 08.08.2019
Предсједник косовске Скупштине навео како његова Демократска партија Косова не подржава техничку владу. Лидер Демократске партије Косова и предсједник косовске Скупштине Кадри Весели рекао је како његова партија не подржава… »
Весељи: Највећи приоритети на Косову су запошљавање и борба против корупције
Данас 07.08.2019
Челник Демократске партије Косова и председник Скупштине, Кадри Весељи изјавио је да његова партија не подржава техничку владу, да су избори неизбежни и једини начин за излазак из кризе и да је његова партија два пута, „под… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Нова економија пре 33 минутајош 14 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес, спремите планове евакуације
Ало пре 3 минутајош 16 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 18 минутајош 11 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због кријумчарских балона из Белорусије
Политика пре 1 сатјош 14 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 1 сатјош 18 повезаних