Povezane vesti
Danas poklon za sve čitaoce KURIRA: Ikona Svete Petke Trnove sa zlatotiskom i molitvom!
Kurir 08.08.2019
Danas, Srpska pravoslavna crkva obeležava praznik Sveta Petka Trnova, posvećen prepodobnoj mučenici Paraskevi. Tom prilikom, Kurir poklanja poklon ikonu Svete Petke Trnove sa zlatotiskom i molitvom, svim svojim čitaocima! U ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA… »
Otvoreno pismo Zorana bekića: Danice, zašto vam se načelnica brčka na moru 4 nedelje, dok su bolesna deca u rukama samo jednog…
Kurir 08.08.2019
Poruka Za razliku od vas, mene ne viđaju s novinarima i predstavnicima izvršne vlasti, ja se njima ne dodvoravam, jer mi ne treba lažna reklama u novinama. Posao lekara podrazumeva nesebično davanje pacijentima, i to se ne reklamira. Došli ste na… »
Vesti dana »
(BLOG) Bez struje više od 6.000 domaćinstava, vanredna situacija i dalje u 11 opština
N1 Info pre 28 minutajoš 58 povezanih
(Uznemirujuće) horor snimci iz Irana: Desetine ubijenih u demonstracijama poređani u hali u crnim kesama (foto, video)
Kurir pre 28 minutajoš 38 povezanih
Vučić razgovarao sa rukovodstvom mađarskog MOL o mogućnosti kupovine kompanije NIS
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 17 povezanih
Uživo Vanredna sednica zbog situacije u zemlji: Zaseda Republički štab za vanredne situacije, ovo su teme
Telegraf pre 18 minutajoš 16 povezanih
Lakićević: „Deca u saobraćaju ginu kao putnici u vozilu, roditelji im često ne vezuju pojas“
Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih