Povezane vesti

Američki diplomata udario na našu braću: Rusija vam šalje škart! Savez sa Putinom neće pomoći Srbiji?!

Američki diplomata udario na našu braću: Rusija vam šalje škart! Savez sa Putinom neće pomoći Srbiji?!

Pravda 08.08.2019
“Ne znam kako bi ideja da Srbija postane privezak Rusije ili bude pod ruskom kontrolom ili deo Putinovog sistema bila od pomoći Srbiji ili srpskom narodu”, rekao je Danijel Frid, ekspert za ruska pitanja u američkoj nevladinoj organizaciji Atlantski… »
Danijel Frid za VOA: Savez Srbije i Rusije ne bi bio od pomoći srpskom narodu

Danijel Frid za VOA: Savez Srbije i Rusije ne bi bio od pomoći srpskom narodu

Novi magazin 08.08.2019
Ekspret za ruska pitanja u Atlantskom savetu i bivši visoki američki diplomata Danijel Frid ocenio je da savez Srbije i Rusije ne bi bio od pomoći srpskom narodu. "Ne znam kako bi ideja da Srbija postane privezak Rusije ili bude pod ruskom kontrolom… »
Frid: Savez Srbije i Rusije ne bi bio od pomoći srpskom narodu

Frid: Savez Srbije i Rusije ne bi bio od pomoći srpskom narodu

Slobodna Evropa 08.08.2019
Ekspret za ruska pitanja u Atlantskom savetu i bivši visoki američki diplomata Danijel Frid ocenio je da savez Srbije i Rusije ne bi bio od pomoći srpskom narodu. "Ne znam kako bi ideja da Srbija postane privezak Rusije ili bude pod ruskom kontrolom… »
Savez Srbije i Rusije ne bi bio od pomoći srpskom narodu: Poruka iz Atlantskog saveta

Savez Srbije i Rusije ne bi bio od pomoći srpskom narodu: Poruka iz Atlantskog saveta

Telegraf 08.08.2019
Ne znam kako bi ideja da Srbija postane privezak Rusije ili bude pod ruskom kontrolom ili deo Putinovog sistema bila od pomoći Srbiji ili srpskom narodu - rekao je Frid. Ekspret za ruska pitanja u Atlantskom savetu i bivši visoki američki diplomata… »

Vesti dana »