Povezane vesti
Hitno je: Ako ne smršam, veštački kuk će mi pući!
Mondo 08.08.2019
Darka Lazića čeka još jedna operacija. Pevač Drako Lazić koji je prošle godine preživeo tešku saobraćajnu nesreću i još uvek se oporavlja, moraće još jednom da ode pod nož kako bi smanjio želudac, a samim time i kilažu. Lazić će morati da izgubi najmanje… »
Darka Lazića očekuje još jedna operacija
Vesti online 08.08.2019
Pevač Darko Lazić kaže da mora da smrša čak 50 kilograma kako mu zbog prekomerne težine ne bi pukao veštački kuk, koji mu je ugrađen nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo u oktobru prošle godine. – Osećam bolove u kuku zbog kilaže. Koliko znam, imam… »
Vesti dana »

(BLOG) Protesti podrške Novom Pazaru širom zemlje: Građani ispred prostorija SNS u Kraljevu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu
N1 Info pre 0 minutajoš 81 povezana

Jajima na prostorije SNS-a u Novom Sadu, postavljen kordon policije u opremi za razbijanje demonstracija
N1 Info pre 35 minutajoš 25 povezanih

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 7 satijoš 48 povezanih

Kiša će padati noćas, očekujte pljuskove i narednih dana! Pripremite kabanice i kišobrane Evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje Oglasio se RHMZ
Dnevnik pre 51 minutajoš 47 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 22 povezane