Povezane vesti

Deo Beogradskog keja bez vode zbog radova

Deo Beogradskog keja bez vode zbog radova

Dnevnik 08.08.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u petak bez vode će od 10 do 15 sati biti deo Beogradskog keja (br. 29 – 45). Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena na uglu ulica Beogradski kej i Marka Miljanova. Postoji mogućnost da će u toku… »
Havarija zavrnula slavine u ulicama u Futogu i Novom Sadu

Havarija zavrnula slavine u ulicama u Futogu i Novom Sadu

Dnevnik 08.08.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti zgrada Vojnog odseka u Ulici braće Jovandić u Novom Sadu. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti naselje Gornje livade, dok će do 13 sati bez vode biti deo Ulice Bele… »
Delovi Novog Sada i Futoga bez vode zbog havarija

Delovi Novog Sada i Futoga bez vode zbog havarija

Radio 021 08.08.2019
Delovi Novog Sada i Futoga nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Bez vode će do 13 časova biti zgrada Vojnog odseka u Ulici braće Jovandić. Naselje Gornje livade neće imati vode do 12 časova, dok će do 13 časova bez vode biti deo Ulice Bele njive… »
Deo Beogradskog keja u petak 5 sati bez vode zbog radova

Deo Beogradskog keja u petak 5 sati bez vode zbog radova

Moj Novi Sad 08.08.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u petak, 9. avgusta, od 10 do 15 sati biti deo Beogradskog keja – od broja 29 do broja 45. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena na uglu ulica Beogradski kej i Marka Miljanova, a iz JKP… »
Deo Podbare i naselje Gornje Livade bez vode zbog havarije

Deo Podbare i naselje Gornje Livade bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 08.08.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti naselje Gornje livade, dok će do 13 sati bez vode biti deo Ulice Bele njive – od Tekelijine do Ulice Đorđa Rajkovića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude… »
Zgrada Vojnog odseka i deo Futoga bez vode zbog havarije

Zgrada Vojnog odseka i deo Futoga bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 08.08.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti zgrada Vojnog odseka u Ulici braće Jovandić. Do havarije je jutros došlo i u Futogu, gde će bez vode do 11 sati biti Ulica Jovana Dučića U slučaju obe havarije postoji mogućnost… »

Vesti dana »