Повезане вести

Вучић открио да очекује притиске са запада: Рећи ће ми победићеш на изборима иако признаш Косово, а ми ћемо ти онда помоћи да…

Вучић открио да очекује притиске са запада: Рећи ће ми победићеш на изборима иако признаш Косово, а ми ћемо ти онда помоћи да…

Курир 08.08.2019
Председник Александар Вучић изјавио је данас да претпоставља да ће западне земље да траже убрзавање решења КиМ, али да још није чуо њихов предлог решења, осим што појачавају притисак на њега. Вучић је подсетио да су… »
Вучић о Косову: Србија не може да пристане на независност ако не добије ништа

Вучић о Косову: Србија не може да пристане на независност ако не добије ништа

Бета 08.08.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да очекује "тешку јесен" по питању Косова и Метохије јер сматра да ће Запад покушати да убрза решавање тог проблема али и поновио да то решење неће моћи да буде остварено ако… »
Вучић о изборима на Космету: Очекујем убедљиву победу Српске листе у српским срединама

Вучић о изборима на Космету: Очекујем убедљиву победу Српске листе у српским срединама

Курир 08.08.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас је интересантно како су за "1 од 5 милиона" добри Харадинај и Тачи, а не ваљају "овде у Србији Вучићеви", па ће тамо са еланом да изађу на изборе, а овде је, каже, ваљда мања… »
Вучић: Предстоји нам тешка јесен, све више притисака

Вучић: Предстоји нам тешка јесен, све више притисака

Мондо 08.08.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је јутрос да Србији предстоји тешка јесен по питању Косова и Метохије. Он је у интервјуу за ТВ Прва рекао да ће постојати неколико аспеката тешких за земљу по питању Косова - живот… »

Вести дана »