Повезане вести

Опсада! Бивши председник се с присталицама замандалио у кући и осуо паљбу по полицији! Ја сам пуцао на специјалце! Пустили…

Опсада! Бивши председник се с присталицама замандалио у кући и осуо паљбу по полицији! Ја сам пуцао на специјалце! Пустили…

Курир 08.08.2019
БИШКЕК - Бивши киргистански председник Алмазбек Атамбајев признао је да је он пуцао на припаднике специјалних јединица, који су ишли ка његовој резиденцији. ▶️ Елите сецурити форцес стормед формер Киргиз Пресидент Алмазбек… »
Рат! Нов напад на упориште бившег председника: 3 камаза и десетине специјалаца проваљује преко до зуба наоружаних оданих…

Рат! Нов напад на упориште бившег председника: 3 камаза и десетине специјалаца проваљује преко до зуба наоружаних оданих…

Курир 08.08.2019
Киргиске снаге безбедносту покренуле су нову операцију хапшења бившег председника Алмазбека Атамбајева. Ка његовој кући крец́у се три камаза, пет аутобуса и два минибуса са полицајцима. Силовики начали новый штурм резиденции… »
Хапшење бившег председника киргистана: Атамбајев приведен тек у трећем налету

Хапшење бившег председника киргистана: Атамбајев приведен тек у трећем налету

Вечерње новости 08.08.2019
Специјалци Киргизије на једвите јаде успели да приведу бившег председника. Једна особа убијена, 52 повређене, и полицајци били заробљени. МОСКВА - ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА СПЕЦИЈАЛНИМ полицијским трупама Киргизије била су потребна… »
Бивши председник Киргистана предао се властима

Бивши председник Киргистана предао се властима

РТС 08.08.2019
Алмазбек Атамбајев, бивши председник Киргистана, предао се данас властима, рекли су агенцији "Тас" његови сарадници. Полиција је одвела Атамбајева из његове резиденције, изјавио је портпарол његовог штаба и додао да је… »
Хаос у Киргизији: Атамбајев се коначно предао властима!

Хаос у Киргизији: Атамбајев се коначно предао властима!

Мондо 08.08.2019
Специјалне снаге извршиле су данас нови напад на резиденцију бившег председника Киргизије, Алмазбека Атамбајева, у селу Кој Таш,. Атамбајев рекао да је он пуцао јуче на специјалце. У међувремену, бивши председник се предао… »
Бивши председник Киргистана признао да је пуцао на специјалце

Бивши председник Киргистана признао да је пуцао на специјалце

РТС 08.08.2019
Бивши председник Киргистана Алмазбек Атамбајев признао је да је пуцао на припаднике специјалних јединица који су ишли ка његовој резиденцији, с намером да га ухапсе. Атамбајев је навео да његове присталице нису ни имале оружје… »
Бивши поредседник Киргизије пуцао на специјалце

Бивши поредседник Киргизије пуцао на специјалце

Дневник 08.08.2019
Специјалне снаге Киргизије почеле су операцију хапшења бившег председника те земље Алмазбека Атамбајева, преноси Спутњик. Присталице бившег шефа републике су употребиле оружје. Атамбајев је признао новинарима да је и сам пуцао… »

Вести дана »