Povezane vesti

Opsada! Bivši predsednik se s pristalicama zamandalio u kući i osuo paljbu po policiji! Ja sam pucao na specijalce! Pustili…

Opsada! Bivši predsednik se s pristalicama zamandalio u kući i osuo paljbu po policiji! Ja sam pucao na specijalce! Pustili…

Kurir 08.08.2019
BIŠKEK - Bivši kirgistanski predsednik Almazbek Atambajev priznao je da je on pucao na pripadnike specijalnih jedinica, koji su išli ka njegovoj rezidenciji. ▶️ Elite security forces stormed former Kyrgyz President Almazbek Atambayev’s property… »
Rat! Nov napad na uporište bivšeg predsednika: 3 kamaza i desetine specijalaca provaljuje preko do zuba naoružanih odanih…

Rat! Nov napad na uporište bivšeg predsednika: 3 kamaza i desetine specijalaca provaljuje preko do zuba naoružanih odanih…

Kurir 08.08.2019
Kirgiske snage bezbednostu pokrenule su novu operaciju hapšenja bivšeg predsednika Almazbeka Atambajeva. Ka njegovoj kući kreću se tri kamaza, pet autobusa i dva minibusa sa policajcima. Силовики начали новый штурм… »
Hapšenje bivšeg predsednika kirgistana: Atambajev priveden tek u trećem naletu

Hapšenje bivšeg predsednika kirgistana: Atambajev priveden tek u trećem naletu

Večernje novosti 08.08.2019
Specijalci Kirgizije na jedvite jade uspeli da privedu bivšeg predsednika. Jedna osoba ubijena, 52 povređene, i policajci bili zarobljeni. MOSKVA - OD STALNOG DOPISNIKA SPECIJALNIM policijskim trupama Kirgizije bila su potrebna čak tri pokušaja da… »
Haos u Kirgiziji: Atambajev se konačno predao vlastima!

Haos u Kirgiziji: Atambajev se konačno predao vlastima!

Mondo 08.08.2019
Specijalne snage izvršile su danas novi napad na rezidenciju bivšeg predsednika Kirgizije, Almazbeka Atambajeva, u selu Koj Taš,. Atambajev rekao da je on pucao juče na specijalce. U međuvremenu, bivši predsednik se predao policiji. Foto… »
Bivši predsednik Kirgistana predao se vlastima

Bivši predsednik Kirgistana predao se vlastima

RTS 08.08.2019
Almazbek Atambajev, bivši predsednik Kirgistana, predao se danas vlastima, rekli su agenciji "Tas" njegovi saradnici. Policija je odvela Atambajeva iz njegove rezidencije, izjavio je portparol njegovog štaba i dodao da je nekoliko njegovih bliskih… »
Bivši predsednik Kirgistana priznao da je pucao na specijalce

Bivši predsednik Kirgistana priznao da je pucao na specijalce

RTS 08.08.2019
Bivši predsednik Kirgistana Almazbek Atambajev priznao je da je pucao na pripadnike specijalnih jedinica koji su išli ka njegovoj rezidenciji, s namerom da ga uhapse. Atambajev je naveo da njegove pristalice nisu ni imale oružje. "Ja sam taj koji je… »
Bivši poredsednik Kirgizije pucao na specijalce

Bivši poredsednik Kirgizije pucao na specijalce

Dnevnik 08.08.2019
Specijalne snage Kirgizije počele su operaciju hapšenja bivšeg predsednika te zemlje Almazbeka Atambajeva, prenosi Sputnjik. Pristalice bivšeg šefa republike su upotrebile oružje. Atambajev je priznao novinarima da je i sam pucao tokom pokušaja… »

Vesti dana »