Повезане вести
Какво потцењивање Звезде! Копенхагенов Хрват омаловажио све осим двојице играча!
Спортске.нет 08.08.2019
У Копенхагену као да се труде да својим понашањем и изјавама додатно мотивишу српског шампиона. Подсетимо, све је почело одмах по завршетку меча, када је Милош Дегенек открио да су се поједини фудбалери Копенхагена смејали у… »
Милојевићев одговор Хрвату - цитат Буковског!
Мондо 08.08.2019
"Свако има право да каже оно што мисли", поручио је Звездин тренер на изјаву играча Копенхагена. Вратио се Копенхаген непоражен из Београда и у много бољем положају од Црвене звезде чека реванш 3. кола квалификација за Лигу… »
Хрват омаловажио звезду: Они су просек, у гостима добијају ‘порције’! Видео сам поруке Делија, али не знам ћирилицу
Хот спорт 08.08.2019
Хрватски фудбалер из редова Копенхагена, није био импресиониран нити снагом Звезде, нити атмосфером на стадиону ‘Рајко Митић’. Још увек се не слеже прашина после прве утакмице трећег кола квалификација за Лигу шампиона између… »
Хрват из Копенхагена о поруци Делија: Не знам ћирилицу
Мондо 08.08.2019
Карло Бартолец изјавио да је Копенхаген има веће шансе за пласман у плеј-оф за Лигу шампиона. "Видело се и прошле године у Лиги шампиона да су код куће били врло добри, а у гостима добијали 'порције'" Копенхаген је у првом мечу… »
Вести дана »
Протестном шетњом у Београду студенти Правног факултета обележили годишњицу почетка блокада
Слободна Европа пре 49 минутајош 25 повезаних
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 39 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 2 сатајош 27 повезаних
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 59 минутајош 55 повезаних