Povezane vesti
Kakvo potcenjivanje Zvezde! Kopenhagenov Hrvat omalovažio sve osim dvojice igrača!
Sportske.net 08.08.2019
U Kopenhagenu kao da se trude da svojim ponašanjem i izjavama dodatno motivišu srpskog šampiona. Podsetimo, sve je počelo odmah po završetku meča, kada je Miloš Degenek otkrio da su se pojedini fudbaleri Kopenhagena smejali u lice Zvezdinim… »
Milojevićev odgovor Hrvatu - citat Bukovskog!
Mondo 08.08.2019
"Svako ima pravo da kaže ono što misli", poručio je Zvezdin trener na izjavu igrača Kopenhagena. Vratio se Kopenhagen neporažen iz Beograda i u mnogo boljem položaju od Crvene zvezde čeka revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Remi 1:1… »
Hrvat omalovažio zvezdu: Oni su prosek, u gostima dobijaju ‘porcije’! Video sam poruke Delija, ali ne znam ćirilicu
Hot sport 08.08.2019
Hrvatski fudbaler iz redova Kopenhagena, nije bio impresioniran niti snagom Zvezde, niti atmosferom na stadionu ‘Rajko Mitić’. Još uvek se ne sleže prašina posle prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i… »
Hrvat iz Kopenhagena o poruci Delija: Ne znam ćirilicu
Mondo 08.08.2019
Karlo Bartolec izjavio da je Kopenhagen ima veće šanse za plasman u plej-of za Ligu šampiona. "Videlo se i prošle godine u Ligi šampiona da su kod kuće bili vrlo dobri, a u gostima dobijali 'porcije'" Kopenhagen je u prvom meču trećeg kola… »
Vesti dana »
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 9 satijoš 1 povezana
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 2 satajoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 5 satijoš 1 povezana