Povezane vesti
Izetbegović: Ni Dodik ni ja nismo gubitnici, našli smo sredinu o NATO! Nema smisla što ga opozicija napada, pa oni su izradili…
Kurir 08.08.2019
SARAJEVO - Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je da u vezi s odnosom BiH i NATO u potpisanom sporazumu o formiranju vlasti na nivou BiH nema pobednika ni gubitnika, jer je nađena sredina. On kaže da je Članom 3. Sporazuma o… »
Izetbegović brani Dodika
RTS 08.08.2019
Predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da je nedavno postignut Sporazum sa liderima SNSD-a Miloradom Dodikom i HDZ-a Draganom Čovićem predstavio kao važan iskorak ka napretku i konačnom funkcionisanju vlasti, poručivši da zbog toga opozicija u… »
Bakir brani Dodika: Ni on, ni ja nismo gubitnici. Besmisleno je da ga opozicija naziva izdajnikom
Telegraf 08.08.2019
Kada je reč o dogovoru sa Dodikom u vezi sa NATO putem BiH, Izetbegović je naglasio da je o tom pitanju pronađena sredina. Predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je danas da je nedavno postignut Sporazum sa liderima SNSD-a Miloradom Dodikom i HDZ-a… »
Izetbegović: Ni Dodik ni ja nismo gubitnici, našli smo sredinu o NATO
Slobodna Evropa 08.08.2019
Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je da u vezi s odnosom BiH i NATO, u potpisanom sporazumu o formiranju vlasti na nivou BiH nema pobednika, ni gubitnika, jer je nađena sredina. On je naveo da je Članom 3. Sporazuma o… »
Izetbegović: Ni Dodik ni ja nismo gubitnici, našli smo sredinu o NATO-u
Sputnik 08.08.2019
Govoreći o dogovoru sa Dodikom u vezi sa NATO putem BiH, predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da ne postoji ni pobednik ni gubitnik, i da je pronađena sredina. Kako se navodi, javnost najviše zanima šta je dogovor s Dodikom u vezi s NATO putem… »
Došao je i taj dan: Bakir Izetbegović brani Dodika
Mondo 08.08.2019
Predsednik SDA Bakir Izetbegović je dogovor s liderima SNSD Miloradom Dodikom i HDZ Draganom Čovićem predstavio kao važan iskorak ka napretku i konačnom funkcionisanju vlasti. Foto: Mondo/Vedran Ševčuk On je poručio da opozicija u Republici Srpskoj nema… »
Izetbegović: Ni Dodik ni ja nismo gubitnici
Danas 08.08.2019
Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je da u vezi s odnosom BiH i NATO, u potpisanom sporazumu o formiranju vlasti na nivou BiH nema pobednika, ni gubitnika, jer je nađena sredina. On je naveo da je Članom 3. Sporazuma o… »
Vesti dana »
Tramp za Politiko: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Novi magazin pre 37 minutajoš 30 povezanih
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 23 minutajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih