Povezane vesti
Izetbegović brani Dodika
RTS 08.08.2019
Predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da je nedavno postignut Sporazum sa liderima SNSD-a Miloradom Dodikom i HDZ-a Draganom Čovićem predstavio kao važan iskorak ka napretku i konačnom funkcionisanju vlasti, poručivši da zbog toga opozicija u… »
Izetbegović: Ni Dodik ni ja nismo gubitnici, našli smo sredinu o NATO! Nema smisla što ga opozicija napada, pa oni su…
Kurir 08.08.2019
SARAJEVO - Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je da u vezi s odnosom BiH i NATO u potpisanom sporazumu o formiranju vlasti na nivou BiH nema pobednika ni gubitnika, jer je nađena sredina. On kaže da je Članom 3. Sporazuma… »
Bakir brani Dodika: Ni on, ni ja nismo gubitnici. Besmisleno je da ga opozicija naziva izdajnikom
Telegraf 08.08.2019
Kada je reč o dogovoru sa Dodikom u vezi sa NATO putem BiH, Izetbegović je naglasio da je o tom pitanju pronađena sredina. Predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je danas da je nedavno postignut Sporazum sa liderima SNSD-a Miloradom Dodikom i HDZ-a… »
Izetbegović: Ni Dodik ni ja nismo gubitnici, našli smo sredinu o NATO
Slobodna Evropa 08.08.2019
Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je da u vezi s odnosom BiH i NATO, u potpisanom sporazumu o formiranju vlasti na nivou BiH nema pobednika, ni gubitnika, jer je nađena sredina. On je naveo da je Članom 3. Sporazuma o… »
Izetbegović: Ni Dodik ni ja nismo gubitnici
Danas 08.08.2019
Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je da u vezi s odnosom BiH i NATO, u potpisanom sporazumu o formiranju vlasti na nivou BiH nema pobednika, ni gubitnika, jer je nađena sredina. On je naveo da je Članom 3. Sporazuma o… »
Došao je i taj dan: Bakir Izetbegović brani Dodika
Mondo 08.08.2019
Predsednik SDA Bakir Izetbegović je dogovor s liderima SNSD Miloradom Dodikom i HDZ Draganom Čovićem predstavio kao važan iskorak ka napretku i konačnom funkcionisanju vlasti. Foto: Mondo/Vedran Ševčuk On je poručio da opozicija u Republici… »
Izetbegović: Ni Dodik ni ja nismo gubitnici, našli smo sredinu o NATO-u
Sputnik 08.08.2019
Govoreći o dogovoru sa Dodikom u vezi sa NATO putem BiH, predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da ne postoji ni pobednik ni gubitnik, i da je pronađena sredina. Kako se navodi, javnost najviše zanima šta je dogovor s Dodikom u vezi s NATO putem… »
Vesti dana »
Rhmz zorom popalio alarme, Srbija žuta i narandžasta! U srpskom Sibiru drvo puca od hladnoće, u Sjenici minus 21! A od Badnjeg dana šok preokret, i do plus 18!
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
Austrijski kancelar podneo ostavku: Moguć povratak Sebastijana Kurca?
Blic pre 13 satijoš 2 povezane
Dan žalosti u Srbiji zbog tragedije na Cetinju, zastave na pola koplja
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih