Повезане вести
Изетбеговић: Ни Додик ни ја нисмо губитници, нашли смо средину о НАТО! Нема смисла што га опозиција напада, па они су израдили…
Курир 08.08.2019
САРАЈЕВО - Лидер Странке демократске акције (СДА) Бакир Изетбеговић изјавио је да у вези с односом БиХ и НАТО у потписаном споразуму о формирању власти на нивоу БиХ нема победника ни губитника, јер је нађена средина. Он каже да… »
Изетбеговић брани Додика
РТС 08.08.2019
Председник СДА Бакир Изетбеговић изјавио је да је недавно постигнут Споразум са лидерима СНСД-а Милорадом Додиком и ХДЗ-а Драганом Човићем представио као важан искорак ка напретку и коначном функционисању власти, поручивши да… »
Бакир брани Додика: Ни он, ни ја нисмо губитници. Бесмислено је да га опозиција назива издајником
Телеграф 08.08.2019
Када је реч о договору са Додиком у вези са НАТО путем БиХ, Изетбеговић је нагласио да је о том питању пронађена средина. Председник СДА Бакир Изетбеговић изјавио је данас да је недавно постигнут Споразум са лидерима СНСД-а… »
Изетбеговић: Ни Додик ни ја нисмо губитници, нашли смо средину о НАТО
Слободна Европа 08.08.2019
Лидер Странке демократске акције (СДА) Бакир Изетбеговић изјавио је да у вези с односом БиХ и НАТО, у потписаном споразуму о формирању власти на нивоу БиХ нема победника, ни губитника, јер је нађена средина. Он је навео да је… »
Изетбеговић: Ни Додик ни ја нисмо губитници, нашли смо средину о НАТО-у
Спутник 08.08.2019
Говорећи о договору са Додиком у вези са НАТО путем БиХ, председник СДА Бакир Изетбеговић изјавио је да не постоји ни победник ни губитник, и да је пронађена средина. Како се наводи, јавност највише занима шта је договор с… »
Дошао је и тај дан: Бакир Изетбеговић брани Додика
Мондо 08.08.2019
Председник СДА Бакир Изетбеговић је договор с лидерима СНСД Милорадом Додиком и ХДЗ Драганом Човићем представио као важан искорак ка напретку и коначном функционисању власти. Фото: Мондо/Ведран Шевчук Он је поручио да опозиција… »
Изетбеговић: Ни Додик ни ја нисмо губитници
Данас 08.08.2019
Лидер Странке демократске акције (СДА) Бакир Изетбеговић изјавио је да у вези с односом БиХ и НАТО, у потписаном споразуму о формирању власти на нивоу БиХ нема победника, ни губитника, јер је нађена средина. Он је навео да је… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане