Повезане вести
Звезда промовисала Петровића, Мркела га нахвалио: Најбољи је у Србији
Моззарт спорт 08.08.2019
Талентовани везиста најавио пласман у Лигу шампиона. Нови фудбалер Црвене звезде Његош Петровић изјавио је да је срећан што је дошао у највећи клуб на овим просторима и као главне циљеве поставио пласман у Лиги шампиона и… »
На ‘маракани’ представиљен Петровић: Звезда ми је била једина жеља
Хот спорт 08.08.2019
Црвена звезда промовисала је новог фудбалера Његоша Петровића који је у црвено-бели табор дошао из београдског Рада. Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела представио је ново појачање, једног од најталентованијих… »
Звезда представила Мркелину жељу, Лига шампиона као императив!
Спортске.нет 08.08.2019
Доскорашњи фудбалер Рада није имао дилему. Нови фудбалер Црвене звезде Његош Петровић рекао је данас да је веома срећан због доласка у тај клуб и навео да екипа заслужује бар групну фазу Лиге шампиона. "Веома сам срећан што сам… »
Звезда промовисала "најбољег задњег везног у Србији"
Мондо 08.08.2019
Његош Петровић задужио црвено-бели дрес број 20. Осмо појачање Црвене звезде промовисано је овог четвртка на стадиону Рајко Митић. Његош Петровић (20) је стигао из Рада и задужио црвено-бели дрес број 20. "Довели смо најбољег… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 3 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане