Povezane vesti
Erdogan Zelenskom: Ne podržavamo aneksiju Krima
Dnevnik 08.08.2019
ANKARA: Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan ponovio je na pres konferenciji sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim u Ankari da zvanična Ankara ne priznaje, kako kaže, „nezakonitu“ aneksiju Krima. “Turska nije priznala i neće priznati… »
Erdogan: Turska nikad neće priznati Krim kao deo Rusije
Pravda 08.08.2019
Turska ne priznaje uključivanje Krima u sastav Rusije i nastaviće da štiti prava krimskih Tatara, izjavio je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan na zajedničkoj konferenciji za novinare sa svojim ukrajinskim kolegom Vladimirom Zelenskim, koji je u… »
Vesti dana »
Rusi pristali da prodaju svoj deo u NIS-u! Ministarka Đedović Handanović prvi put o trećoj strani u pregovorima (video)
Kurir pre 1 minutjoš 34 povezane
Narodna banka dobila upozorenje na sankcije zbog NIS! Jorgovanka Tabaković: To bi značilo blokadu svih plaćanja
Kurir pre 1 minutjoš 36 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
RHMZ objavio najnoviju najavu vremena: Sneg ponovo za vikend, ovi delovi Srbije će se zabeleti
Euronews pre 5 minutajoš 55 povezanih
„Pomogao mi je Dodik, dosadilo mi je ovo“: Oglasio se Vlado Đajić nakon što je smenjen posle skandaloznog snimka
Nova pre 1 satjoš 23 povezane