Povezane vesti
Haradinaj: Nikada nisam pretio svedocima
N1 Info 08.08.2019
Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj izjavio je da nikada nije pretio svedocima i da je dokazano da je pogrešno da se ti navodi povezuju s njegovim slučajem. "Ja to nikada nisam činio i nikada to nije učinio neko drugi, makar ne uz moje znanje… »
IndeksOnline 08.08.2019
BEOGRAD – Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj izjavio je da nikada nije pretio svedocima i da je dokazano da je pogrešno da se ti navodi povezuju s njegovim slučajem. “Ja to nikada nisam činio i nikada to nije učinio neko drugi, makar ne uz moje… »
Dojče vele 08.08.2019
„Zaštita svedoka je uvek važno pitanje na Kosovu, ali dokazano je da je pogrešno da se to povezuje s mojim slučajem“, kaže VD premijera Kosova Ramuš Haradinaj u intervjuu za Frankfurter algemajne cajtung. „Kada su protiv mene podnošene optužbe, svoje… »
Vesti dana »

Srpska članica Predsedništva BiH: Presuda Dodiku poništava demokratsku volju naroda
Beta pre 10 minutajoš 21 povezana

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Radio sto plus pre 1 satjoš 13 povezanih

Kreće odbrojavanje roka Kremlju, Trampov čovek stiže u Moskvu! Predsednik SAD potvrdio da su nuklearne podmornice raspoređene "Znate, to su prepredeni likovi"
Kurir pre 10 satijoš 25 povezanih

Ambasador Blagojević i poslanik Tufegdžić na parastosu žrtvama “Oluje”
Vesti online pre 2 satajoš 22 povezane