Повезане вести
Харадинај: Никада нисам претио сведоцима
Н1 Инфо 08.08.2019
Косовски премијер у оставци Рамуш Харадинај изјавио је да никада није претио сведоцима и да је доказано да је погрешно да се ти наводи повезују с његовим случајем. "Ја то никада нисам чинио и никада то није учинио неко други… »
ИндексОнлине 08.08.2019
БЕОГРАД – Косовски премијер у оставци Рамуш Харадинај изјавио је да никада није претио сведоцима и да је доказано да је погрешно да се ти наводи повезују с његовим случајем. “Ја то никада нисам чинио и никада то није учинио неко… »
Дојче веле 08.08.2019
„Заштита сведока је увек важно питање на Косову, али доказано је да је погрешно да се то повезује с мојим случајем“, каже ВД премијера Косова Рамуш Харадинај у интервјуу за Франкфуртер алгемајне цајтунг. „Када су против мене… »
Вести дана »
Амбасадор у Швајцарској за РТС: Троје држављана Србије повређено у пожару, један се води као нестао
РТС пре 1 сатјош 30 повезаних
Велики повратак на хоризонту? Алимпијевић открио детаље око Калинића и репрезентације!
Хот спорт пре 50 минутајош 89 повезаних
"Погинуло 47 особа у бару у Кран-Монтани": Међу повређенима четири држављана Србије
Невсмакс Балканс пре 6 сатијош 59 повезаних
Променљиво и топлије време у Србији уз најаву обилних снежних падавина и ледене кише почетком јануара
Наслови.аи пре 3 сатајош 62 повезане