Povezane vesti
Haradinaj: Nikada nisam pretio svedocima
N1 Info 08.08.2019
Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj izjavio je da nikada nije pretio svedocima i da je dokazano da je pogrešno da se ti navodi povezuju s njegovim slučajem. "Ja to nikada nisam činio i nikada to nije učinio neko drugi, makar ne uz moje znanje… »
IndeksOnline 08.08.2019
BEOGRAD – Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj izjavio je da nikada nije pretio svedocima i da je dokazano da je pogrešno da se ti navodi povezuju s njegovim slučajem. “Ja to nikada nisam činio i nikada to nije učinio neko drugi, makar ne uz moje… »
Dojče vele 08.08.2019
„Zaštita svedoka je uvek važno pitanje na Kosovu, ali dokazano je da je pogrešno da se to povezuje s mojim slučajem“, kaže VD premijera Kosova Ramuš Haradinaj u intervjuu za Frankfurter algemajne cajtung. „Kada su protiv mene podnošene optužbe, svoje… »
Vesti dana »
"Ne znam kako je to korak unazad", Vučić o setu pravosudnih zakona: Kaže da moraju da budu u skladu sa Ustavom, ovo je razlog zašto upućuje kritike
Blic pre 42 minutajoš 17 povezanih
Crnogorski prevoznici prekinuli blokadu graničnih prelaza nakon sastanka sa predstavnicima Vlade
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 28 povezanih
Vučić o "Mrdićevim zakonima": Nisam ih ni pročitao, a da li ću da potpišem ili neću, za to neću da pitam N1
N1 Info pre 31 minutajoš 25 povezanih
Lukoil prodaje poslovanje američkoj investicionoj grupi, čeka se 'mig' Vašingtona
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
Ukrajinka se okrenula i izašla sa terena - nije ni pogledala Sabalenku! Navijačima jasno poručila: Neće biti rukovanja!
Kurir pre 16 minutajoš 28 povezanih