Повезане вести

"Не памтим овакав: Партизан!" Црно-бели су играли толико добро да ни Тошић није могао да поверује

"Не памтим овакав: Партизан!" Црно-бели су играли толико добро да ни Тошић није могао да поверује

Спортал блиц 09.08.2019
Фудбалер Партизана Зоран Тошић био је одушевљен игром свог тима у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе против Малатије (3:1). Црно-бели су могли да славе и убедљивије, чиме би читав посао још вечерас био решен. -… »
Какве речи, као из топа! Овако је Милан Станковић прокоментарисао Асанов деби из снова за Партизан /фото/

Какве речи, као из топа! Овако је Милан Станковић прокоментарисао Асанов деби из снова за Партизан /фото/

Спортал блиц 09.08.2019
Фудбалери Партизана савладали су Малатија са 3:1 и направили велики корак ка плеј-офу Лиге Европе, а дуел је обележио деби Такума Асана. Јапанац је имао пуну подршку свог "двојника" певача Милана Станковића. Од када је Јапанац… »
Лига Европе, резултати: Разорни пројектил Костића, погађали Гаћиновић и Митровић, сензација Судуве у Тел Авиву

Лига Европе, резултати: Разорни пројектил Костића, погађали Гаћиновић и Митровић, сензација Судуве у Тел Авиву

Спортал блиц 09.08.2019
Вече српских фудбалера у Лиги Европе! Филип Костић и Мијат Гаћиновић предводили су Ајнтрахт у убедљивом слављу против Вадуца (5:0), док је гол Стефана Митровића био одлучујући у слављу Стразбура на гостовању у Пловдиву (1:0)… »
У Солуну сањају чудо: Молде хоће опет у Београд! Ако прође Турке, Партизан 99,9 одсто иде у Норвешку

У Солуну сањају чудо: Молде хоће опет у Београд! Ако прође Турке, Партизан 99,9 одсто иде у Норвешку

Спортал блиц 09.08.2019
Фудбалери Молдеа победили су Арис са 3:0 у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе. Бољи из овог двомеча играће против Партизана или Малатије, . Молде, који је у другом колу елиминисао Чукарички, налази се веома… »
Србин стиже у Турску: Малатија доводи дефанзивца из Италије

Србин стиже у Турску: Малатија доводи дефанзивца из Италије

Хот спорт 09.08.2019
Партизан је јуче у Хумској био одличан против Малатије, црно-бели су славили са 3:1 и на реванш путују са лепом предношчу. Екипа Малатије са друге стране неће носити белу заставу, у медијима најављују победу од 2:0, али то би… »
Србин појачава Малатију пред реванш са Партизаном!

Србин појачава Малатију пред реванш са Партизаном!

Спортске.нет 09.08.2019
Прекопотребно појачање за турски клуб, хоће ли стићи на време за дуел са "црно-белима"? Партизан је синоћ у Хумској потпуно надиграо турску Малатију, славили су са 3:1 и тако стекли лепу предност пред реванш у Турској. Екипа… »
Добра вест из Партизана: Остојић није оштетио мишић

Добра вест из Партизана: Остојић није оштетио мишић

Мондо 09.08.2019
Штопер црно-белих није био оптимиста по завршетку утакмице, али чини се да је после додатних прегледа у бољем расположењу. Фото: МН Пресс Забринут је био Бојан Остојић по завршетку прве утакмице са Малатијом у 3. колу… »
Сејдуба Сума, нови миљеник партизановаца: Био сам љут на себе

Сејдуба Сума, нови миљеник партизановаца: Био сам љут на себе

Моззарт спорт 09.08.2019
На крају ипак савршен резултат. Две године су Партизанови навијачи лупали главом у зид и питали се како је могуће да је њихов клуб дао 1.600.000 евра за таквог играча? Јуче су се лупали шакама по челу и питали: где је био овај… »
Садик: Градимо самопоуздање, сазревамо као тим...

Садик: Градимо самопоуздање, сазревамо као тим...

Моззарт спорт 09.08.2019
Милетић не може да прежали примљен гол... Нападач Партизана Умар Садик постигао је водећи гол за Партизан против Малатије. Оно што је још важније јесте чињеница да је имао огроман утицај на игру црно-белих вечерас... "Срећан… »
Асано купио ‘Гробаре’: Након одличне игре на дебију, уследио је потез који је одушевио навијаче! (фото)

Асано купио ‘Гробаре’: Након одличне игре на дебију, уследио је потез који је одушевио навијаче! (фото)

Хот спорт 09.08.2019
Фудбалери Партизана дошли су до победе од 3:1 над екипом Малатије у првом мечу 3. кола квалификација за Лигу Европе. Чекали су дуго навијачи Партизана да Такума Асано стигне у Партизан, а када је стигао, у рекордно кратком року… »
Остојић у тиму црно-белих за реванш с Малатијом

Остојић у тиму црно-белих за реванш с Малатијом

Дневник 09.08.2019
Лекарски преглед вратио је осмех на лице штопера Партизана Бојана Остојића, с обзиром да нема оштећења мишића. Остојић је замењен десетак минута пре краја меча против турске Малатије због повреде. – Није оно најгоре и то је… »
Јапанац одушевио "гробаре", па се огласио након победе!

Јапанац одушевио "гробаре", па се огласио након победе!

Спортске.нет 09.08.2019
"Црно-бели" добили играча који може да направи разлику. Један од фудбалера који су оставили одличан утисак на синоћној утакмици Партизана са Малатијом је и дебитант Такума Асано. Јапанац је ушао у другом полувремену и у… »
Стојковић: Данас је сваком навијачу црно-белих пуно срце, када игра овакав Партизан, шта рећи?!

Стојковић: Данас је сваком навијачу црно-белих пуно срце, када игра овакав Партизан, шта рећи?!

Хот спорт 09.08.2019
Црно бели су славили са 3:1, а Партизанов чувар мреже и капитен није имао пуно посла. Стојковић је мало био ангажован током првог меча против Малатије, а оно посла што је имао одлично је веома добро. Након меча био је поносан на… »
Хс скенер: Партизанови први меци убојити, Звездини за сада ћорци… (анкета)

Хс скенер: Партизанови први меци убојити, Звездини за сада ћорци… (анкета)

Хот спорт 09.08.2019
Црвена звезда и Партизан су до сада били веома активни у прелазном року, а ако се по јутру дан познаје, тим из Хумске ја за сада одрадио бољи посао. Девет појачања је овог лета стигло у Хумску, а после свега пет одиграних… »
Забринутост пада у воду: Ево који је степен повреде Остојића…

Забринутост пада у воду: Ево који је степен повреде Остојића…

Хот спорт 09.08.2019
Забринули су се навијачи Партизана када је Бојан Остојић остао да лежи на терену, а касније га заменио Игор Вујачић. Искусном штоперу је страдао примицач и био је приморан да напусти ‘травнати тепих’. Један од најбољих играча… »
"Љут сам на: Себе!" Сума одушевио навијаче, али се не зауставља на томе!

"Љут сам на: Себе!" Сума одушевио навијаче, али се не зауставља на томе!

Спортал блиц 09.08.2019
Везни фудбалер Партизана Сејдуба Сума, након тријумфа над Малатијом (3:1), изјавио је да је остварен одличан резултат за реванш у Турској. Сума је у победи на стадиону у Хумској учествовао са асистенцијом за Умара Садика, уз гол… »
Симпатични јапанац одушевио и ван терена: Погледајте на који начин је послао поруку "гробарима" /фото/

Симпатични јапанац одушевио и ван терена: Погледајте на који начин је послао поруку "гробарима" /фото/

Спортал блиц 09.08.2019
Јапански фудбалер Такума Асано изјавио је да је пресрећан што је на дебију за Партизан успео да постигне гол и помогне екипи да победи Малатију (3:1) у првој утакмици 3. кола квалификација за Лигу Европе. Асано је, само недељу… »
Сејдуба Сума: Љут сам на себе!

Сејдуба Сума: Љут сам на себе!

Хот спорт 09.08.2019
Партизан је синоћ са 3:1 победио Малатију и чини се стекао лепу залиху за реванш меч који је на програму за седам дана у Турској. Ипак, утисак је да је Партизан могао да буде и много убедљивији против Малатије, а један од… »
Сума: Био сам љут на себе због промашаја, али су ме саиграчи храбрили

Сума: Био сам љут на себе због промашаја, али су ме саиграчи храбрили

Вечерње новости 09.08.2019
Мислим да је овај резултат савршен за нас, идемо тамо и знамо да морамо да одиграмо још једну добру утакмицу и све ће бити у реду - рекао је Сума. Фудбалер Партизана Сејдуба Сума рекао је да је победа од 3:1 против Малатије… »
Навијачи Партизана му скандирали, а Сума љут - на себе

Навијачи Партизана му скандирали, а Сума љут - на себе

Мондо 09.08.2019
Сејдуба Сума каже да су црно-бели постигли савршен резултат против Малатије, али је и незадовољан што није искористио све шансе које је имао на мечу. Партизан је против Малатије у 3. колу Лиге Европе у Београду остварио победу… »
Милошевић: Ништа није готово, чека нас пакао у реваншу

Милошевић: Ништа није готово, чека нас пакао у реваншу

Дневник 09.08.2019
БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, после победе у Београду над турском Маталијом у трећем колу квалификација за Лигу Европе, био је задовољан игром свог тима. "Честитам момцима на одличној игри, по најбољој од… »
Милошевић: Некоректно би било да тражим више од овога

Милошевић: Некоректно би било да тражим више од овога

Н1 Инфо 09.08.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић био је очекивано задовољан после велике победе над Малатијом 3:1 у трећем колу квалификација за Лигу Европе. - Понајбоља утакмица откако сам у Партизану. Некоректан бих био према играчима кад бих… »
Вазура: Све честитке Сави што је препородио Суму

Вазура: Све честитке Сави што је препородио Суму

Спортски журнал 09.08.2019
Фудбалери Партизана победили су вечерас на свом терену турску Малатију с 3:1 у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европе. Директор црно-белих Милош Вазура блистао је од среће после меча са Малатијом (3:1). -… »
Милошевић: У Турској нас чека тежак меч. Асано може и ефикасније!

Милошевић: У Турској нас чека тежак меч. Асано може и ефикасније!

Хот спорт 09.08.2019
Партизан је савладао Малатију резултатом 3:1 у првом мечу треће рунде квалификација за Лигу Европе. Тренер Партизана Саво Милошевић је након меча истакао да је задовољан игром својих изабраника. – Урадили смо све оно што смо… »
Садик: Асано је играч који нам је требао, Партизан има велику предност пред реванш!

Садик: Асано је играч који нам је требао, Партизан има велику предност пред реванш!

Хот спорт 09.08.2019
Борбеност фудбалеру Партизана на позајмици из Роме вечерас нико не може да оспори. Умар Садик је начео Малатију и донео предност црно-белима. Показао је да ће бити велико појачање за Партизан, а посебно му нико не може оспорити… »
Садик срећан, али позива на опрез

Садик срећан, али позива на опрез

Спортске.нет 09.08.2019
Један од јунака победе над Малатијом истакао је да је задовољан резултатом, али да ће "црно-бели" у Турској морати да поведу рачуна. Фудбалери Партизана славили су са 3:1 против Малатије у првом мечу трећег кола квалификација за… »
“Баш ми је криво” Немања Милетић јуначки издржао меч против Малатије: Не видим шта би могло тамо да им помогне! Са Асаном смо…

“Баш ми је криво” Немања Милетић јуначки издржао меч против Малатије: Не видим шта би могло тамо да им помогне! Са Асаном смо…

Спортал блиц 08.08.2019
Фудбалери Партизана победили су Малатију са 3:1 (1:0) у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе. Црно-бели су одиграли одличан меч и уз мало више среће, могли су до врха да напуне мрежу турске екипе. И овако, Партизан… »
"Имаће проблем са асаном, немогуће га је: Пратити!" Расположени Милошевић открио зашто "нема душе" да приговара фудбалерима…

"Имаће проблем са асаном, немогуће га је: Пратити!" Расположени Милошевић открио зашто "нема душе" да приговара фудбалерима…

Спортал блиц 08.08.2019
Партизан је савладао Малатију са 3:1 и најавио борбе у плеј-офу за Лигу Европе у случају да понови још једно овакво издање. И не чуди да је тренер Саво Милошевић био задовољан. "Урадили смо све што смо планирали пре утакмице… »
По овоме га памте и на маракани! Нови пројектил Канге шокирао Турке, Плавшић све припремио! /видео/

По овоме га памте и на маракани! Нови пројектил Канге шокирао Турке, Плавшић све припремио! /видео/

Спортал блиц 08.08.2019
Фудбалери Спарте из Прага ремизирали су са Трабзонспором 2:2 у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе. Наш фудбалер Срђан Плавшић одиграо је веома добар меч, који је крунисао асистенцијом за Гелора Кангу у 68… »

Вести дана »