Povezane vesti
Deo Malog Beograda bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 09.08.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti ulica Živojina Ćuluma u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Beogradskog keja bez vode do 15 sati
RTV 09.08.2019
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 15 sati biti deo Beogradskog keja (br. 29 – 45). Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena na uglu ulica Beogradski kej i Marka Miljanova. Kako je saopštilo JKP "Vodovod… »
Havarija na vodovodu u ulici Živojina Ćuluma
Dnevnik 09.08.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulica Živojina Ćuluma. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Dnevnik 09.08.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulice Bajči Žilinskog, Carinska, Kanalska i Ribarska. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Zbog… »
Deo Industrijske zone bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 09.08.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti ulice Bajči Žilinskog, Carinska, Kanalska i Ribarska. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Evropa stoji iza Ukrajine": Makron posle sastanka sa Zelenskim: "Pozdravljam Trampa i njegove napore ka prekidu vatre"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane