Povezane vesti
Mladić sam pisao antibošnjačke poruke, pa prijavio nepoznate počinioce
N1 Info 09.08.2019
Policija u bosanskohercegovačkom gradiću Uskoplju istragom je utvrdila da je mladić bošnjačke nacionalnosti lično ispisao provokativne poruke nacionalističkog sadržaja usmerene protiv Bošnjaka, a potom to prijavio kao krivično delo nepoznatih počinioca… »
Izazivanje mržnje: Bošnjak grafitima vređao sunarodnike; Za medije govorio da su natpisi kukavički (foto/video)
Večernje novosti 09.08.2019
Adis Pokvić iz Gornjeg Vakufa ispisao je uvredljive grafite na pet automobila i nekoliko porodičnih kuća Bošnjaka u naselju Krupa u opštini Gornji Vakuf – Uskoplje. Adis Pokvić iz Gornjeg Vakufa ispisao je uvredljive grafite na pet automobila i nekoliko… »
Na sopstvenoj kući i automobilima pisao grafite o Srebrenici, pa okrivio druge
RTS 09.08.2019
Adis Pokvić iz Gornjeg Vakufa ispisao je na automobilima i kući svoje porodice grafite koji, prema pisanju medija, "veličaju genocid u Srebrenici" te brojne druge preteće poruke. Policija je, radeći na otkrivanju izvršilaca prijavljenog krivičnog dela… »
Bošnjak ispisao grafite protiv Bošnjaka pa to prijavio policiji
Politika 09.08.2019
Policija u bosanskohercegovačkom gradiću Uskoplju istragom je utvrdila da je mladić bošnjačke nacionalnosti ispisao provokativne poruke nacionalističkog sadržaja usmerene protiv Bošnjaka, a potom je to prijavio kao delo nepoznatog počinioca, objavilo je… »
Sam pisao uvredljive poruke na svojoj imovini u Gornjem Vakufu, pa to prijavio policiji
Telegraf 09.08.2019
Policija je saznala da je u pitanju lažno prijavljivanje. Policija Bosne i Hercegovine otkrila je da je uvredljive grafite protiv bošnjačkog stanovništva u Gornjem Vakufu na svojoj imovini napisala ista osoba koja je prijavila to delo, prenosi Radio… »
Licemerno: Ispisao uvredljive grafite na automobilu i kući svoje porodice, pa probao da okrivi druge
Blic 09.08.2019
Adis Pokvić iz Gornjeg Vakufa ispisao je uvredljive grafite i preteće poruke na automobilima i na kući svoje porodice. Policijski službenici MUP Srednjobosanskog kantona u saradnj sa službenicima Federalne uprave policije su radeći na otkrivanju… »
Šokantna istina o grafitima u Gornjem Vakufu: Bošnjak sam na svom autu pisao biće još srebrenica i druge poruke mržnje da bi…
Kurir 09.08.2019
SARAJEVO - Policija Bosne i Hercegovine otkrila je da je uvredljive grafite protiv bošnjačkog stanovništva u Gornjem Vakufu na svojoj imovini napisao isti Bošnjak koji je prijavio to delo i to da bi - Bošnjakprenosi Radio Sarajevo. "Policijski službenici… »
Bošnjak sam pisao na svojoj kući "Neće ostati balija"
Mondo 09.08.2019
Policija Bosne i Hercegovine otkrila je da je uvredljive grafite protiv bošnjačkog stanovništva u Gornjem Vakufu na svojoj imovini napisala ista osoba koja je prijavila to delo, prenosi Radio Sarajevo. Foto: MONDO/Predrag Vujić "Policijski službenici su… »
Gornji Vakuf: Sam ispisao uvredljive poruke Bošnjacima na svojoj kući
Al Jazeera 09.08.2019
Adis Pokvić priznao kako je na svojoj kući i automobilima koji su bili parkirani napisao uvredljive grafite. Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona (SBK), u saradnji s policijskim službenicima Federalne uprave… »
Vesti dana »
Mond: U Teheranu aplauzi i uzvici radosti na vest o smrti ajatolaha Hamneija
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Od Karakasa do Teherana: Iran je još jedan ruski partner koji se našao na udaru, dok je iz Moskve došla samo osuda
Euronews pre 28 minutajoš 38 povezanih
(Foto) Građani koji se protive izgradnji akvarijuma protestovali kod Parka Ušće, uz prisustvo jakih policijskih snaga
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 22 povezane