Повезане вести
Лалатовић: Играчи иду на кафу, друже се... То волим!
Мондо 09.08.2019
Тренер Војводине посебно задовољан због добре атмосфере у својој екипи. Фото: МН Пресс У три уводна кола Суперлиге, фудбалери Војводине оставили су одличан утисак и низали тријумфе, закључно са убедљивом победом у утакмици… »
Лалатовић пред Радник: Најтежа утакмица до сада
Вечерње новости 09.08.2019
Ми заслужујемо да будемо ту где јесмо, јер смо у прва три кола стварно одиграли јако добро и ефикасно, те ме радује да су играчи на терену испуњавали оно што сам тражио од њих - рекао је Лалатовић. Тренер фудбалера Војводине… »
Лалатовић против старог знанца са југа очекује највећи изазов до сада!
Спортске.нет 09.08.2019
Новосадска екипа је сјајно започела нову сезону. У четвртом колу Суперлиге Србије, фудбалери Војводине у недељу гостују екипи Радника у Сурдулици. После прва три кола, у којима је забележила све три победе, Воша се налази на… »
Ненад лалатовић пред радник: Најтежи испит до сада!
Хот спорт 09.08.2019
У четвртом колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине у недељу гостују екипи Радника у Сурдулици. После прва три кола, у којима је забележила све три победе, Воша се налази на првом месту на табели, те се може рећи да на ово… »
ВУЧЕВИЋ НАЈАВЉУЈЕ Последња сезона на старом „Карађорђу”
Дневник 09.08.2019
НОВИ САД: Приликом обиласка Кинеске четврти у Новом Саду градоначелник Милош Вучевић, коментаришући добре резултате ФК Војводине у прва три кола Суперлиге Србије, казао је да су за победе заслужни играчи, стручни штаб, управа… »
Вести дана »

„Довели су га на сам крај сахране, везаног, са три полицајца“: Студент прича да је Богдану у последњем тренутку речено да може на очев испраћај
Нова пре 3 сатајош 65 повезаних

Ухапшен дилер из Инђије: Полиција у његовом стану пронашла амфетамин и марихуану!
Курир пре 5 сатијош 47 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Радио сто плус пре 5 минутајош 21 повезана

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
НИН пре 3 сатајош 18 повезаних