Povezane vesti
Lalatović: Igrači idu na kafu, druže se... To volim!
Mondo 09.08.2019
Trener Vojvodine posebno zadovoljan zbog dobre atmosfere u svojoj ekipi. Foto: MN Press U tri uvodna kola Superlige, fudbaleri Vojvodine ostavili su odličan utisak i nizali trijumfe, zaključno sa ubedljivom pobedom u utakmici protiv Rada prošlog… »
Lalatović pred Radnik: Najteža utakmica do sada
Večernje novosti 09.08.2019
Mi zaslužujemo da budemo tu gde jesmo, jer smo u prva tri kola stvarno odigrali jako dobro i efikasno, te me raduje da su igrači na terenu ispunjavali ono što sam tražio od njih - rekao je Lalatović. Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao… »
Lalatović protiv starog znanca sa juga očekuje najveći izazov do sada!
Sportske.net 09.08.2019
Novosadska ekipa je sjajno započela novu sezonu. U četvrtom kolu Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Radnika u Surdulici. Posle prva tri kola, u kojima je zabeležila sve tri pobede, Voša se nalazi na prvom mestu na tabeli, te… »
Nenad lalatović pred radnik: Najteži ispit do sada!
Hot sport 09.08.2019
U četvrtom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Radnika u Surdulici. Posle prva tri kola, u kojima je zabeležila sve tri pobede, Voša se nalazi na prvom mestu na tabeli, te se može reći da na ovo gostovanje odlazi sa… »
VUČEVIĆ NAJAVLjUJE Poslednja sezona na starom „Karađorđu”
Dnevnik 09.08.2019
NOVI SAD: Prilikom obilaska Kineske četvrti u Novom Sadu gradonačelnik Miloš Vučević, komentarišući dobre rezultate FK Vojvodine u prva tri kola Superlige Srbije, kazao je da su za pobede zaslužni igrači, stručni štab, uprava, koja vodi računa… »
Vesti dana »
Drakulić o sankcijama NIS-u: Srbija izgubila ogromno vreme, nismo spremni da izgubimo ruski gas
Nova pre 5 satijoš 45 povezanih
Meloun o Jokiću: "Svedočite istoriji, gledate 'History Channel'"
Sportske.net pre 8 satijoš 29 povezanih
Protest i blokada studenata i srednjoškolaca u Kragujevcu, u centralnoj Srbiji
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 19 povezanih