Povezane vesti

Lalatović: Igrači idu na kafu, druže se... To volim!

Lalatović: Igrači idu na kafu, druže se... To volim!

Mondo 09.08.2019
Trener Vojvodine posebno zadovoljan zbog dobre atmosfere u svojoj ekipi. Foto: MN Press U tri uvodna kola Superlige, fudbaleri Vojvodine ostavili su odličan utisak i nizali trijumfe, zaključno sa ubedljivom pobedom u utakmici protiv Rada prošlog… »
Lalatović pred Radnik: Najteža utakmica do sada

Lalatović pred Radnik: Najteža utakmica do sada

Večernje novosti 09.08.2019
Mi zaslužujemo da budemo tu gde jesmo, jer smo u prva tri kola stvarno odigrali jako dobro i efikasno, te me raduje da su igrači na terenu ispunjavali ono što sam tražio od njih - rekao je Lalatović. Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao… »
Lalatović protiv starog znanca sa juga očekuje najveći izazov do sada!

Lalatović protiv starog znanca sa juga očekuje najveći izazov do sada!

Sportske.net 09.08.2019
Novosadska ekipa je sjajno započela novu sezonu. U četvrtom kolu Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Radnika u Surdulici. Posle prva tri kola, u kojima je zabeležila sve tri pobede, Voša se nalazi na prvom mestu na tabeli, te… »
Nenad lalatović pred radnik: Najteži ispit do sada!

Nenad lalatović pred radnik: Najteži ispit do sada!

Hot sport 09.08.2019
U četvrtom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Radnika u Surdulici. Posle prva tri kola, u kojima je zabeležila sve tri pobede, Voša se nalazi na prvom mestu na tabeli, te se može reći da na ovo gostovanje odlazi sa… »
VUČEVIĆ NAJAVLjUJE Poslednja sezona na starom „Karađorđu”

VUČEVIĆ NAJAVLjUJE Poslednja sezona na starom „Karađorđu”

Dnevnik 09.08.2019
NOVI SAD: Prilikom obilaska Kineske četvrti u Novom Sadu gradonačelnik Miloš Vučević, komentarišući dobre rezultate FK Vojvodine u prva tri kola Superlige Srbije, kazao je da su za pobede zaslužni igrači, stručni štab, uprava, koja vodi računa… »

Vesti dana »