Повезане вести

Лалатовић: Играчи иду на кафу, друже се... То волим!

Лалатовић: Играчи иду на кафу, друже се... То волим!

Мондо 09.08.2019
Тренер Војводине посебно задовољан због добре атмосфере у својој екипи. Фото: МН Пресс У три уводна кола Суперлиге, фудбалери Војводине оставили су одличан утисак и низали тријумфе, закључно са убедљивом победом у утакмици… »
Лалатовић пред Радник: Најтежа утакмица до сада

Лалатовић пред Радник: Најтежа утакмица до сада

Вечерње новости 09.08.2019
Ми заслужујемо да будемо ту где јесмо, јер смо у прва три кола стварно одиграли јако добро и ефикасно, те ме радује да су играчи на терену испуњавали оно што сам тражио од њих - рекао је Лалатовић. Тренер фудбалера Војводине… »
Лалатовић против старог знанца са југа очекује највећи изазов до сада!

Лалатовић против старог знанца са југа очекује највећи изазов до сада!

Спортске.нет 09.08.2019
Новосадска екипа је сјајно започела нову сезону. У четвртом колу Суперлиге Србије, фудбалери Војводине у недељу гостују екипи Радника у Сурдулици. После прва три кола, у којима је забележила све три победе, Воша се налази на… »
Ненад лалатовић пред радник: Најтежи испит до сада!

Ненад лалатовић пред радник: Најтежи испит до сада!

Хот спорт 09.08.2019
У четвртом колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине у недељу гостују екипи Радника у Сурдулици. После прва три кола, у којима је забележила све три победе, Воша се налази на првом месту на табели, те се може рећи да на ово… »
ВУЧЕВИЋ НАЈАВЉУЈЕ Последња сезона на старом „Карађорђу”

ВУЧЕВИЋ НАЈАВЉУЈЕ Последња сезона на старом „Карађорђу”

Дневник 09.08.2019
НОВИ САД: Приликом обиласка Кинеске четврти у Новом Саду градоначелник Милош Вучевић, коментаришући добре резултате ФК Војводине у прва три кола Суперлиге Србије, казао је да су за победе заслужни играчи, стручни штаб, управа… »

Вести дана »