Povezane vesti
Sam sebi ispisivao uvredljive grafite
Danas 09.08.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srednjobosanskog kantona (SBK), potvrdilo je za Radio Slobodna Evropa da je čovek koja je prijavio da je na njegovoj imovini u Gornjem Vakufu/Uskoplju neko ispisao uvredljive grafiti, u stvari sam napisao grafite na… »
G.Vakuf/Uskoplje: Prijeteće grafite pisao sam sebi
Slobodna Evropa 09.08.2019
Jedna od osoba koja je prijavila da je na njegovoj imovini u Gornjem Vakufu/Uskoplju neko ispisao uvredljive grafiti sama je napisala grafite na nekoliko automobila i kuća u tom gradu, pokazala je istraga Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP)… »
Vesti dana »
Godišnje obraćanje Ursule fon der Lajen o stanju Unije, kritike Srbiji zbog sahrane Mladića: Nema mesta u EU za veličanje zločinaca, proces proširenja na osnovu zasluga
Danas pre 37 minutajoš 36 povezanih
Proglašena “Studentska lista – studenti pobeđuju“, ovo su kandidati za poslanike iz Čačka
Morava info pre 2 minutajoš 36 povezanih
Temperature ponovo idu preko 30 stepeni, a onda sledi veliki preokret: RHMZ objavio prognozu
NIN pre 1 satjoš 23 povezane
UŽIVO Izricanje presude u Hagu: Ratni zločini izvršeni nad 385 osoba, tužilaštvo nije dokazalo zločine protiv čovečnosti
Newsmax Balkans pre 2 minutajoš 46 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Fotografije CBS njuza otkrivaju veliku štetu na položajima SAD posle iranskih napada
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih