Povezane vesti
Aleksandar Vučić: Vesić i Čović me upoznali sa navijačima? Gde sam ja bio pre 30 godina, Kimi…
Hot sport 09.08.2019
Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić govorio je danas o optužbama bivšeg prvog čoveka zemlje Borisa Tadića o njegovoj ‘saradnji’ sa na navijačima. Boris Tadić je istakao da su Goran Vesić i Nebojša Čović doveli Aleksandra Vučića u vezu sa navijačima. Evo… »
"Čović i Vesić me upoznali s tribinom? Tamo sam rastao"
Mondo 09.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio u petak da je stasavao na navijačkoj tribini i da to nikad nije krio. "Smešno mi je što priča Boris Tadić". Nakon obilaska radova na izgradnji vijadukta "Čortanovci", predsednik Srbije govorio je u petak i o… »
Vesti dana »
"Udario me kamion, brate, samo jako" Vozač BMW-a jutros izazvao saobraćajku, pa se time pohvalio (video)
Mondo pre 27 minutajoš 53 povezane
(Mapa) Krvava borba za istok: Ovaj ukrajinski grad je sad opkoljen sa skoro svih strana: Nedeljama ljudi ne mogu da uđu, ni da izađu iz njega
Blic pre 17 minutajoš 57 povezanih
Srbija bez kapi sirove nafte dva meseca, ali guramo: Ministarka energetike
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Narodna banka Srbije ćuti o kolapsu koji im se sprema: Rizikuje i zamrzavanje deviznih rezervi u inostranstvu
Nova pre 2 satajoš 21 povezana
Putevi Srbije upozoravaju na SMS poruke o nenaplaćenoj putarini i prekoračenju brzine
Jugmedia pre 37 minutajoš 17 povezanih