Povezane vesti

Pokazala zadnjicu i poručila: "Zavidite mi" (foto)

Pokazala zadnjicu i poručila: "Zavidite mi" (foto)

Mondo 09.08.2019
Pobednica rijalitija Zadruga Luna Đogani i inspirativni citat na Instagramu. Pobednica druge sezone rijalitija Zadruga Luna Đogani, objavila je sijaset fotki s odmora na kojem joj društvo pravi "rijaliti dečko" Marko Miljković. Luna je zbog… »
Oni mene nisu ni takli! Oštra poruka Lune Đogani: Zapalila društvene mreže! (Foto)

Oni mene nisu ni takli! Oštra poruka Lune Đogani: Zapalila društvene mreže! (Foto)

Kurir 09.08.2019
Luna Đogani uz vrelu fotografiju "provukla je" i nekoliko oštrih reči, te napravila pravu buru na društvenoj mreži Instagram. Sa oblinama u prvom planu pokazala je da do daske uživa na odmoru sa dečkom Markom Miljkovićem, te da uopšte ne mari o… »
Nikad provokativnija: Luna Đogani istakla obline u prvi plan pa poslala oštru poruku

Nikad provokativnija: Luna Đogani istakla obline u prvi plan pa poslala oštru poruku

Blic 09.08.2019
Pobednica "Zadruge 2" , Luna Đogani, već više od nedelju dana uživa u odmoru sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, a neizostavna stavka ovog leta svakako su provokativne fotografije kojima rijaliti zvezda čašćava svoje obožavaoce. Jedna takva… »

Vesti dana »