Повезане вести

Заев се огласио о случају “Рекет”

Заев се огласио о случају “Рекет”

Вести онлине 10.08.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев, коментаришући последњи разговор о случају „Рекет“ који је објавио италијански сајт „Ла Верита“, у коме се чује глас шефице македонског Специјалног тужилаштва Катице Јаневе и помиње… »
Наставак афере "Рекет" – на снимцима се први пут спомиње Заев

Наставак афере "Рекет" – на снимцима се први пут спомиње Заев

РТС 10.08.2019
Италијански лист "Верита" објавио је на свом сајту трећи снимак у вези са случајем изнуђивања новца од македонског бизнисмена Јордана Камчева. У аудио-снимку разговора шоумена Бојана Јовановског, званог Боки 13, и бизнисмена… »
Афером „Рекет“ снажно уздрмана власт северне македоније: Заев одбацује „везу“ са уцењивачем

Афером „Рекет“ снажно уздрмана власт северне македоније: Заев одбацује „везу“ са уцењивачем

Вечерње новости 10.08.2019
Случај “Рекет” показује да оно за шта смо се борили заједно са грађанима, наводи Заев, ступа на сцену. СКОПЉЕ - ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА „НОВОСТИ“ Мега афера „Рекет“ у Републици Северној Македонији (РСМ), лиферовањем доказних видео… »
Заев поново о случају „Рекет“, али и о чему је разговарао са Бокијем 13

Заев поново о случају „Рекет“, али и о чему је разговарао са Бокијем 13

Спутник 10.08.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев, коментаришући последњи разговор о случају „Рекет“, који је објавио италијански сајт „Ла Верита“, у коме се чује глас шефице македонског Специјалног тужилаштва Катице Јаневе и помиње… »
Огласио се Заев: Ево шта каже о Бокију 13 и "рекету"!

Огласио се Заев: Ево шта каже о Бокију 13 и "рекету"!

Мондо 10.08.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев каже да " најоштрије, категорично и одговорно" одбацује било какву повезаност, сарадњу или комуникацију са осумњиченим Бојаном Јовановским, познатијим као Боки 13 у случају "Рекет". Фото… »
Афера Рекет се не смирује! У новом снимку Боки 13 се хвали како се састаје са заевим: Говорио сам му ствари које нико други не…

Афера Рекет се не смирује! У новом снимку Боки 13 се хвали како се састаје са заевим: Говорио сам му ствари које нико други не…

Курир 10.08.2019
Бура око рекеташке афере у Северној Македонији се не стишава, а сама македонска влада је на тешком испиту. Италијански лист Верита објавио је нови снимак у вези са случаја "Рекет" у Северној Македонији и изнуђивања новца од… »
И тужитељка Јанева на снимку у афери “Рекет”

И тужитељка Јанева на снимку у афери “Рекет”

Политика 10.08.2019
У разговор Бојана Јовановског, званог Боки 13 и бизнисмена Јордана Камчева, преко спикерфона се укључила и тужитељка Јанева која каже да „веома заузета али да држи под контролом тужитељку Лиле Стефанову”. СКОПЉЕ - Италијански… »
Боки 13: Убијете ли ме у затвору у Македонији - хаос

Боки 13: Убијете ли ме у затвору у Македонији - хаос

Мондо 10.08.2019
Македонска ријалити звезда и власник ТВ, Бојан Јовановски познатији као Боки 13, рекао је полицији на саслушању да има доказе против премијера те земље Зорана Заева и његових сарадника. Фото: МОНДО/Стефан Стојановић… »
Ако ме обесите или будете тукли и мучили у Македонији следи политички земљотрес! Кључни докази против Заева су на сигурном!…

Ако ме обесите или будете тукли и мучили у Македонији следи политички земљотрес! Кључни докази против Заева су на сигурном!…

Ало 10.08.2019
Тресе се цела Северна Македонија. * Бојан Јовановски познат и као Боки 13 пропевао после хапшења * На саслушању изнео да има доказе против премијера Заева * Рекао да су кључни докази код његове мајке Северномакедонска… »
Боки 13 прети политичким земљотресом, доказе против Заева чува на сигурном

Боки 13 прети политичким земљотресом, доказе против Заева чува на сигурном

Спутник 10.08.2019
Ријалити звезда из Северне Македоније Бојан Јовановски, познатији као Боки 13, рекао је полицији на саслушању да има доказе против премијера те земље Зорана Заева и његових сарадника, међу којима је и његов саветник Зоран… »
Боки 13 се хвалио: Са заевом сам причао о стварима које нико други не зна!

Боки 13 се хвалио: Са заевом сам причао о стварима које нико други не зна!

Ало 10.08.2019
Боки 13 у разговору са специјалном тужитељком Катицом Јаневом открива колико је близак са Заевим. Италијански портал Ла Верита наставља да брутално раскринкава криминалну хоботницу коју, између осталих, чине македонски премијер… »

Вести дана »