Повезане вести

Фк Партизан у пасивном офсајду горчина стојановића: Изгледало је као да сви играчи... мисле!

Фк Партизан у пасивном офсајду горчина стојановића: Изгледало је као да сви играчи... мисле!

Спортал блиц 11.08.2019
Овај Јапанац што га је довео Саво канда је већ наступао за Србију? Само на Евровизији. Познат ми је однекуд, кадар је и поскочити и утећи. А и онај Сума(шедши) изгледа се смирио, изаш’о на такси, шта ли? Игра ко да ’оће. Ко да му… »
Асано: Желим да постигнем што више голова у Партизану

Асано: Желим да постигнем што више голова у Партизану

Вечерње новости 11.08.2019
Фудбалер Партизана Такума Асано рекао је да је у Хумској лепо дочекан и да једва чека вечити дерби, као и да му је циљ да у црно-белом дресу постигне што више голова. Фудбалер Партизана Такума Асано рекао је да је у Хумској лепо… »
"Знам ја шта је вечити дерби": Асано додатно освојио "гробаре": Да средимо и Звезду!

"Знам ја шта је вечити дерби": Асано додатно освојио "гробаре": Да средимо и Звезду!

Спортал блиц 11.08.2019
Такума Асано, први Јапанац који је обукао црно-бели дрес у историји ФК Партизан дебитовао је на утакмици 3.кола квалификација за Лигу Европе против екипе Малатије постигавши гол у 67. минуту игре. После овација навијача Партизана… »
Асано: Саво ће ми помоћи да будем најбољи голгетер! Ево шта је Јапанац рекао о Милану Станковићу…

Асано: Саво ће ми помоћи да будем најбољи голгетер! Ево шта је Јапанац рекао о Милану Станковићу…

Хот спорт 11.08.2019
Такумо Асано је играч кога су навијачи дуго чекали, али му није требало дуго да покаже да ће бити велико појачање за Партизан. Ушао је у игру у реваншу против Малатије, направио неколико одличних прилика, а као шлаг на торту… »
Гост "Новости" Такума Асано: Најбржи од шесторице браће, нигде не иде без кувара, а у Европу га довео Венгер...

Гост "Новости" Такума Асано: Најбржи од шесторице браће, нигде не иде без кувара, а у Европу га довео Венгер...

Вечерње новости 10.08.2019
Више сам играо фудбал, него што сам га гледао на телевизији док сам био мали. Одувек сам волео Роналдиња. Допадао ми се због начина игре, феноменалне технике, каже Такума Асано. ПАРТИЗАНОВ фудбалски "јагуар" из Јапана био је… »

Вести дана »