Povezane vesti

Mene je sramota što sam ikada dodirnuo staniju! Vladimir opleo: Bio sam zaljubljeno govedo, a ona me je satanizovala! Sada…

Mene je sramota što sam ikada dodirnuo staniju! Vladimir opleo: Bio sam zaljubljeno govedo, a ona me je satanizovala! Sada…

Kurir 11.08.2019
Vladimir Tomović istakao je javno kako smatra da se njegova bivša "ponovila" jer sada ima mlađeg dečka, Marka Markovića. Međutim, nije se tu zaustavio. Osim Stanije i Marka, Tomović je opleo i po timu poznate starlete, nazivajući ih "Kvazimodom i… »
Ne želi više da ćuti: Stanija će pobesneti zbog svega onoga što je Vladimir rekao o njoj, dok Tomović ima posebnu poruku…

Ne želi više da ćuti: Stanija će pobesneti zbog svega onoga što je Vladimir rekao o njoj, dok Tomović ima posebnu poruku…

Blic 11.08.2019
U specijalnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gost je bio bivši zadrugar Vladimir Tomović, a nije štedeo reči kad je njegova bivša, Stanija Dobrojević, u pitanju. - Ponovila se, ima mlađeg sad. Ne znam stvarno, nisam upoznat sa njenim radovima nakon… »
Vladimir Tomović: Zlata Đurković brija čelo i ima vudu lutku! (VIDEO)

Vladimir Tomović: Zlata Đurković brija čelo i ima vudu lutku! (VIDEO)

Svet plus 11.08.2019
Voditelj Darko Tanasijević je u sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" ugostio Vladimira Tomovića koji je svojim učešćem od mesec dana ostavio veliki pečat u rijaliti programu "Zadruga 2". Crnogorac je i te kako bio raspoložen da odgovori na sva… »
Vladimir Tomović: Stanija ništa u matematici ne zna, ali račun zna odlično!

Vladimir Tomović: Stanija ništa u matematici ne zna, ali račun zna odlično!

Svet plus 11.08.2019
U sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita", gost je bio Vladimir Tomović koji je u rijaliti programu "Zadruga 2" uplovio u ljubavnu romansu sa starletom Stanijom Dobrojević, zbog čega se izgleda "debelo" pokajao. Stanija ništa u matematici ne zna, ali… »

Vesti dana »