Povezane vesti

"Puno mi je srce jer znam da je ovo istina": Pevačica se oglasila nakon što se pročulo da se razvodi od muža zbog svoje…

"Puno mi je srce jer znam da je ovo istina": Pevačica se oglasila nakon što se pročulo da se razvodi od muža zbog svoje…

Blic 11.08.2019
Ceo svet bruji o tome da se američka pevačica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort razvode nakon samo pola godine braka, a izgleda da je razlog tome što je pevačica tokom svog odmora u Italiji uslikana dok se ljubila sa ženom. Reč je o Kejtlin… »
Ko je cica zbog koje je Majli ostavila glumca? (foto)

Ko je cica zbog koje je Majli ostavila glumca? (foto)

Mondo 11.08.2019
Poznata američka pevačica se razvodi od australijanskog glumca Lijama Hemsvorta i to zbog veze sa novom devojkom! Upoznajte Kejtlin... Pevačica i glumica Majli Sajrus (26) i glumac Lijam Hemsvort (29) se razvode nakon samo osam meseci braka. Razlog… »
Majli Sajrus ostavila muža zbog devojke

Majli Sajrus ostavila muža zbog devojke

RTS 11.08.2019
Posle nepunih osam meseci braka, pevačica i glumica Majli Sajrus ostavila je muža, australijskog glumca Lajama Hemsvorta, zbog devojke. Slavna Amerikanka i Hemsvort su nekoliko godina bili u vezi pre nego što su se krajem decembra venčali u Nešvilu… »
Prevarila muža sa rijaliti cicom: Važno da su psi dobro

Prevarila muža sa rijaliti cicom: Važno da su psi dobro

Mondo 11.08.2019
Bizarno saopštenje Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta, koji se razvode jer je Majli našla devojku. Pevačica i glumica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort se razvode nakon samo osam meseci braka. Razlog kraha braka je rijaliti cica Kejtlin Karter, a… »
Pukla tikva i baš je bolno: Pevačica je posle samo godinu dana ostavila muža i to zbog devojke, a sada svi upiru prstom u…

Pukla tikva i baš je bolno: Pevačica je posle samo godinu dana ostavila muža i to zbog devojke, a sada svi upiru prstom u…

Blic 11.08.2019
Nakon gomile problema i svakodnevnih svađa, njihovoj ljubavi je došao kraj. Naime, Majli Sajrus ostavila je svog supruga Lijama Hemsvorta nakon godinu dana braka, i to ni manje ni više, nego zbog žene. Njena nova devojka je Kejtlin Karter i njih dve… »
Šok U holivudu: Ostavila muža zbog ove devojke! (foto)

Šok U holivudu: Ostavila muža zbog ove devojke! (foto)

Mondo 11.08.2019
Majli Sajrus uslikana kako se ljubi sa rijaliti cicom, ostavila glumca za kojeg se udala pre samo osam meseci! Majli Sajrus (26) i Lijam Hemsvort (28) su se rastali, a pevačica je uslikana dok se ljubila sa ženom! MAJLI U PRIŠTINI: Idemo, Kosovo! Reč… »

Vesti dana »