Повезане вести

Ко је цица због које је Мајли оставила глумца? (фото)

Ко је цица због које је Мајли оставила глумца? (фото)

Мондо 11.08.2019
Позната америчка певачица се разводи од аустралијанског глумца Лијама Хемсворта и то због везе са новом девојком! Упознајте Кејтлин... Певачица и глумица Мајли Сајрус (26) и глумац Лијам Хемсворт (29) се разводе након само осам… »
"Пуно ми је срце јер знам да је ово истина": Певачица се огласила након што се прочуло да се разводи од мужа због своје…

"Пуно ми је срце јер знам да је ово истина": Певачица се огласила након што се прочуло да се разводи од мужа због своје…

Блиц 11.08.2019
Цео свет бруји о томе да се америчка певачица Мајли Сајрус и глумац Лијам Хемсворт разводе након само пола године брака, а изгледа да је разлог томе што је певачица током свог одмора у Италији усликана док се љубила са женом… »
Мајли Сајрус оставила мужа због девојке

Мајли Сајрус оставила мужа због девојке

РТС 11.08.2019
После непуних осам месеци брака, певачица и глумица Мајли Сајрус оставила је мужа, аустралијског глумца Лајама Хемсворта, због девојке. Славна Американка и Хемсворт су неколико година били у вези пре него што су се крајем… »
Преварила мужа са ријалити цицом: Важно да су пси добро

Преварила мужа са ријалити цицом: Важно да су пси добро

Мондо 11.08.2019
Бизарно саопштење Мајли Сајрус и Лијама Хемсворта, који се разводе јер је Мајли нашла девојку. Певачица и глумица Мајли Сајрус и глумац Лијам Хемсворт се разводе након само осам месеци брака. Разлог краха брака је ријалити цица… »
Пукла тиква и баш је болно: Певачица је после само годину дана оставила мужа и то због девојке, а сада сви упиру прстом у…

Пукла тиква и баш је болно: Певачица је после само годину дана оставила мужа и то због девојке, а сада сви упиру прстом у…

Блиц 11.08.2019
Након гомиле проблема и свакодневних свађа, њиховој љубави је дошао крај. Наиме, Мајли Сајрус оставила је свог супруга Лијама Хемсворта након годину дана брака, и то ни мање ни више, него због жене. Њена нова девојка је… »
Шок У холивуду: Оставила мужа због ове девојке! (фото)

Шок У холивуду: Оставила мужа због ове девојке! (фото)

Мондо 11.08.2019
Мајли Сајрус усликана како се љуби са ријалити цицом, оставила глумца за којег се удала пре само осам месеци! Мајли Сајрус (26) и Лијам Хемсворт (28) су се растали, а певачица је усликана док се љубила са женом! МАЈЛИ У… »

Вести дана »