Povezane vesti

Ko je cica zbog koje je Majli ostavila glumca? (foto)

Ko je cica zbog koje je Majli ostavila glumca? (foto)

Mondo 11.08.2019
Poznata američka pevačica se razvodi od australijanskog glumca Lijama Hemsvorta i to zbog veze sa novom devojkom! Upoznajte Kejtlin... Pevačica i glumica Majli Sajrus (26) i glumac Lijam Hemsvort (29) se razvode nakon samo osam meseci braka. Razlog… »
"Puno mi je srce jer znam da je ovo istina": Pevačica se oglasila nakon što se pročulo da se razvodi od muža zbog svoje…

"Puno mi je srce jer znam da je ovo istina": Pevačica se oglasila nakon što se pročulo da se razvodi od muža zbog svoje…

Blic 11.08.2019
Ceo svet bruji o tome da se američka pevačica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort razvode nakon samo pola godine braka, a izgleda da je razlog tome što je pevačica tokom svog odmora u Italiji uslikana dok se ljubila sa ženom. Reč je o Kejtlin… »
Majli Sajrus ostavila muža zbog devojke

Majli Sajrus ostavila muža zbog devojke

RTS 11.08.2019
Posle nepunih osam meseci braka, pevačica i glumica Majli Sajrus ostavila je muža, australijskog glumca Lajama Hemsvorta, zbog devojke. Slavna Amerikanka i Hemsvort su nekoliko godina bili u vezi pre nego što su se krajem decembra venčali u Nešvilu… »
Prevarila muža sa rijaliti cicom: Važno da su psi dobro

Prevarila muža sa rijaliti cicom: Važno da su psi dobro

Mondo 11.08.2019
Bizarno saopštenje Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta, koji se razvode jer je Majli našla devojku. Pevačica i glumica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort se razvode nakon samo osam meseci braka. Razlog kraha braka je rijaliti cica Kejtlin Karter, a… »
Pukla tikva i baš je bolno: Pevačica je posle samo godinu dana ostavila muža i to zbog devojke, a sada svi upiru prstom u…

Pukla tikva i baš je bolno: Pevačica je posle samo godinu dana ostavila muža i to zbog devojke, a sada svi upiru prstom u…

Blic 11.08.2019
Nakon gomile problema i svakodnevnih svađa, njihovoj ljubavi je došao kraj. Naime, Majli Sajrus ostavila je svog supruga Lijama Hemsvorta nakon godinu dana braka, i to ni manje ni više, nego zbog žene. Njena nova devojka je Kejtlin Karter i njih dve… »
Šok U holivudu: Ostavila muža zbog ove devojke! (foto)

Šok U holivudu: Ostavila muža zbog ove devojke! (foto)

Mondo 11.08.2019
Majli Sajrus uslikana kako se ljubi sa rijaliti cicom, ostavila glumca za kojeg se udala pre samo osam meseci! Majli Sajrus (26) i Lijam Hemsvort (28) su se rastali, a pevačica je uslikana dok se ljubila sa ženom! MAJLI U PRIŠTINI: Idemo, Kosovo! Reč… »

Vesti dana »