Povezane vesti
Požar na ostrvu Elafonisos, turisti evakuisani
RTS 11.08.2019
Turistički kamp i obližnje kuće na ostrvu Elafonisos, na jugu Grčke, evakuisani su drugi dan zaredom, pošto je požar na obližnjoj deponiji pojačan zbog jakog vetra. Vlasti su sinoć saopštile da je požar pod kontrolom, ali vetrovi su ga ponovo raspirili… »
Požar na grčkom ostrvu Elafonisos, turisti evakuisani: Jak vetar raspiruje vatru
Telegraf 11.08.2019
Požar gasi 90 vatrogasaca uz pomoć šest aviona i tri helikoptera. Turistički kamp i obližnje kuće na ostrvu Elafonisos, na jugu Grčke, evakuisani su drugi dan zaredom, pošto je požar na obližnjoj deponiji pojačan zbog jakog vetra. Vlasti su sinoć… »
Vesti dana »
Novak Đoković: "Pobedio sam najboljeg na svetu, šta mislite kako sam?"
Mondo pre 54 minutajoš 86 povezanih
ProGlas: Sraman predlog za određivanje biračkih mesta u inostranstvu Ministarstva spoljnih poslova
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 43 povezane
Grejna sezona pred vratima, a cene ogreva skočile: Pelet ide i do 48.000 dinara, evo koliko koštaju drva i ugalj u Beogradu, Novom Sadu i Čačku
Blic pre 11 satijoš 8 povezanih
Sedam hiljada kandidata i 75 stranaka: Za koga su glasali Bosanci i Hercegovci na Opštim izborima
Južne vesti pre 24 minutajoš 64 povezane
Dodik proglasio pobedu na izborima: "Imaćemo dve trećine u parlamentu Republike Srpske"
Blic pre 9 minutajoš 35 povezanih