Povezane vesti
Sergej Trifunović na konferenciji vređao novinarku Pinka: "Budi vaspitana, ćurko jedna" (video)
Telegraf 11.08.2019
Novinarka Pinka pitala je Srđana Markovića, jednog od organizatora protesta, da li je sinoć pozvao učesnike protesta da uđu u zgradu Predsedništva, povikom "Ajmo svi unutra", da li je to poziv na nasilje i čemu on služi opoziciji, posle čega su… »
Rasprava novinarke Pinka i Sergeja Trifunovića na konferenciji "1 od 5 miliona"
N1 Info 11.08.2019
Između novinarke TV Pink Gordane Uzelac i predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića došlo je do verbalnog sukoba tokom konferencije za medije Srđana Markovića, studenta i jednog od organizatora protesta "1 od 5 miliona", kojeg je… »
Organizator protesta opozicije odbio da odgovara na pitanja: Jurišao na Predsedništvo, pobegao od novinarke (Video)
Večernje novosti 11.08.2019
Srđan Marković je na konferenciji za novinare govorio o navodnoj upotrebi prekomerne sile obezbeđenja ispred Predsedništva, ali je iznenada zaćutao nakon što mu se Uzelac obratila. ORGANIZATOR prostesta "1 od 5 miliona" Srđan Marković, koji je… »
Zašto ste mi noću slali lascivne poruke: Sinoć divljao ispred Predsedništva, a danas zanemeo na pitanje novinarke! Pobegao…
Kurir 11.08.2019
Zašto napuštate press konferenciju čim Vam to pitanje postavim, kazala je novinarka Uzelac jednom od organizatora protesta. Srđan Marković, jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona", iza kojih stoji jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Koji su zakoni i propisi prekršeni objavljivanjem pasoša mladića u medijima
Vreme pre 2 satajoš 18 povezanih