Повезане вести
Милошевић: Игра Партизана је била срамотна и то је моја кривица!
Вести онлине 11.08.2019
Партизан у Крушевцу одиграо 2:2 против Напретка. Тим из Хумске није успео да после одличне партије против турске Малатје упише и победу у домаћем првенству. Црно-бели одиграли су нерешено против Напретка, а игром на терену није… »
Милошевић: "Срамотна игра, ја сам крив"
Спортске.нет 11.08.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да су његови фудбалери одиграли "срамотно" у данашњој утакмици против Напретка и преузео је кривицу за реми, 2:2, у четвртом колу Супер лиге. "Све честитке Напретку на игри. Наша игра је… »
Саво Милошевић: Ово је било срамотно!
Хот спорт 11.08.2019
Тренер Партизана оштрим речима прокоментарисао је утакмицу свог тима у Крушевцу и реми против Напретка. Партизан је ‘под Багдалом’ остварио први кикс у сезони, заправо, први пут од почетка одиграо нерешено, али су просути… »
„Ваљак“ застао у Крушевцу: Напредак – Партизан 2:2 (2:1)
Дневник 11.08.2019
Фудбалери Напретка и Партизана одиграли су нерешено у 4.. колу Суперлиге Србије, што је било и најреалније, јер су обе екипе имале периоде боље игре. Црно-белима сигурно не иде наруку овај реми пред реванш са Малатијом, али с… »
Милошевић: Срамотно!
Моззарт спорт 11.08.2019
"Ја сам крив за све", додао је Саво. Тренер Партизана Саво Милошевић био је врло незадовољан после ремија у Крушевцу (2:2). То су први изгубљени бодови за црно-беле и први пут да црно-бели ове сезоне нису славили, рачунајући и… »
Вести дана »
Судија, где гледаш? Прљави потез Букера, Јокић добио жесток ударац у лице
Мондо пре 43 минутајош 27 повезаних
Несрећа на ауто-путу „Милош Велики“: Погинула шестомесечна беба и мушкарац, жена са тешким повредама првезена у болницу
Нова пре 38 минутајош 24 повезане
Облаци одлазе ка истоку – стиже топлији ваздух, температура до 10 степени
РТС пре 2 сатајош 9 повезаних
Низу Рајаковићевог Торонта је дошао крај, Шарлот у продужетку комплетирао преокрет
РТС пре 13 минутајош 9 повезаних