Povezane vesti
Milošević: Igra Partizana je bila sramotna i to je moja krivica!
Vesti online 11.08.2019
Partizan u Kruševcu odigrao 2:2 protiv Napretka. Tim iz Humske nije uspeo da posle odlične partije protiv turske Malatje upiše i pobedu u domaćem prvenstvu. Crno-beli odigrali su nerešeno protiv Napretka, a igrom na terenu nije bio zadovoljan trener… »
Milošević: "Sramotna igra, ja sam kriv"
Sportske.net 11.08.2019
Trener Partizana Savo Milošević rekao je da su njegovi fudbaleri odigrali "sramotno" u današnjoj utakmici protiv Napretka i preuzeo je krivicu za remi, 2:2, u četvrtom kolu Super lige. "Sve čestitke Napretku na igri. Naša igra je bila sramotna i… »
Savo Milošević: Ovo je bilo sramotno!
Hot sport 11.08.2019
Trener Partizana oštrim rečima prokomentarisao je utakmicu svog tima u Kruševcu i remi protiv Napretka. Partizan je ‘pod Bagdalom’ ostvario prvi kiks u sezoni, zapravo, prvi put od početka odigrao nerešeno, ali su prosuti potencijalno veoma… »
Milošević: Sramotno!
Mozzart sport 11.08.2019
"Ja sam kriv za sve", dodao je Savo. Trener Partizana Savo Milošević bio je vrlo nezadovoljan posle remija u Kruševcu (2:2). To su prvi izgubljeni bodovi za crno-bele i prvi put da crno-beli ove sezone nisu slavili, računajući i evropske utakmice. Na… »
„Valjak“ zastao u Kruševcu: Napredak – Partizan 2:2 (2:1)
Dnevnik 11.08.2019
Fudbaleri Napretka i Partizana odigrali su nerešeno u 4.. kolu Superlige Srbije, što je bilo i najrealnije, jer su obe ekipe imale periode bolje igre. Crno-belima sigurno ne ide naruku ovaj remi pred revanš sa Malatijom, ali s obzirom na činjenicu da… »
Vesti dana »
Uživo otkriven uzrok sudara aviona i helikoptera!? Poginuli svi putnici i članovi posade Tramp i ministar odbrane otkrili detalje: Napravljena je greška...(foto, video)
Blic pre 1 satjoš 119 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 4 satijoš 34 povezane