Povezane vesti
Milošević: Igra Partizana je bila sramotna i to je moja krivica!
Vesti online 11.08.2019
Partizan u Kruševcu odigrao 2:2 protiv Napretka. Tim iz Humske nije uspeo da posle odlične partije protiv turske Malatje upiše i pobedu u domaćem prvenstvu. Crno-beli odigrali su nerešeno protiv Napretka, a igrom na terenu nije bio zadovoljan trener Savo… »
Milošević: "Sramotna igra, ja sam kriv"
Sportske.net 11.08.2019
Trener Partizana Savo Milošević rekao je da su njegovi fudbaleri odigrali "sramotno" u današnjoj utakmici protiv Napretka i preuzeo je krivicu za remi, 2:2, u četvrtom kolu Super lige. "Sve čestitke Napretku na igri. Naša igra je bila sramotna i… »
Savo Milošević: Ovo je bilo sramotno!
Hot sport 11.08.2019
Trener Partizana oštrim rečima prokomentarisao je utakmicu svog tima u Kruševcu i remi protiv Napretka. Partizan je ‘pod Bagdalom’ ostvario prvi kiks u sezoni, zapravo, prvi put od početka odigrao nerešeno, ali su prosuti potencijalno veoma važni bodovi… »
„Valjak“ zastao u Kruševcu: Napredak – Partizan 2:2 (2:1)
Dnevnik 11.08.2019
Fudbaleri Napretka i Partizana odigrali su nerešeno u 4.. kolu Superlige Srbije, što je bilo i najrealnije, jer su obe ekipe imale periode bolje igre. Crno-belima sigurno ne ide naruku ovaj remi pred revanš sa Malatijom, ali s obzirom na činjenicu da je… »
Milošević: Sramotno!
Mozzart sport 11.08.2019
"Ja sam kriv za sve", dodao je Savo. Trener Partizana Savo Milošević bio je vrlo nezadovoljan posle remija u Kruševcu (2:2). To su prvi izgubljeni bodovi za crno-bele i prvi put da crno-beli ove sezone nisu slavili, računajući i evropske utakmice. Na… »
Vesti dana »
OFAC produžio rok MOL-u za kupovinu većinskog udela u NIS-u do maja 2026.
Radio 021 pre 30 minutajoš 29 povezanih
(Uživo) Rat se širi, uključuju se još dve zemlje?! Globalni haos na pomolu zbog cena goriva
Mondo pre 34 minutajoš 63 povezane
Komesarijat za izbeglice: U NATO bombardovanju poginulo više hiljada ljudi, među njima i 89 dece
Danas pre 1 satjoš 54 povezane
Stanivuković posle 15 časova zadržavanja u Hrvatskoj – pušten na slobodu
Danas pre 3 satajoš 30 povezanih