Povezane vesti

Milošević: Igrali smo sramotno

Milošević: Igrali smo sramotno

Dnevnik 12.08.2019
Trener Partizana Savo Milošević nije krio ogorčenje posle remija u Kruševcu. Šef stručnog štaba Partizana osuo je žestoku paljbu po igračima, koji po njemu nisu ispunili očekivanja, prenosi portal Srbija danas. - Sve čestitke Napretku na igri… »
"Da smo igrali dva dana - ne bismo dali gol!"

"Da smo igrali dva dana - ne bismo dali gol!"

Mondo 12.08.2019
Rajko Brežančić dodaje da bi menjao gol za tri boda... Partizan je dva puta gubio u Kruševcu i kući se vratio s bodom u džepu! Golove mladog Igora Ivanovića iz Napretka "stizali" su prvo Rajko Brežančić, prvencem u novom mandatu u dresu… »
"Ovo je sramota! Ja sam kriv za sve" Trener Partizana brutalno oštar nakon remija u Kruševcu

"Ovo je sramota! Ja sam kriv za sve" Trener Partizana brutalno oštar nakon remija u Kruševcu

Sportal blic 11.08.2019
Trener Partizana Savo Milošević bio je vrlo nezadovoljan posle remija u Kruševcu (2:2). To su prvi izgubljeni bodovi za crno-bele i prvi put da crno-beli ove sezone nisu slavili, računajući i evropske utakmice. Na pitanje novinara Arene sport da li… »
Milošević: Sramotna igra, ja sam kriv

Milošević: Sramotna igra, ja sam kriv

Večernje novosti 11.08.2019
Trener Partizana Savo Milošević rekao je da su njegovi fudbaleri odigrali "sramotno" u današnjoj utakmici protiv Napretka i preuzeo je krivicu za remi, 2:2, u četvrtom kolu Super lige. Trener Partizana Savo Milošević rekao je da su njegovi fudbaleri… »

Vesti dana »