Повезане вести

Милошевић: Играли смо срамотно

Милошевић: Играли смо срамотно

Дневник 12.08.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић није крио огорчење после ремија у Крушевцу. Шеф стручног штаба Партизана осуо је жестоку паљбу по играчима, који по њему нису испунили очекивања, преноси портал Србија данас. - Све честитке… »
"Да смо играли два дана - не бисмо дали гол!"

"Да смо играли два дана - не бисмо дали гол!"

Мондо 12.08.2019
Рајко Брежанчић додаје да би мењао гол за три бода... Партизан је два пута губио у Крушевцу и кући се вратио с бодом у џепу! Голове младог Игора Ивановића из Напретка "стизали" су прво Рајко Брежанчић, првенцем у новом мандату… »
"Ово је срамота! Ја сам крив за све" Тренер Партизана брутално оштар након ремија у Крушевцу

"Ово је срамота! Ја сам крив за све" Тренер Партизана брутално оштар након ремија у Крушевцу

Спортал блиц 11.08.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић био је врло незадовољан после ремија у Крушевцу (2:2). То су први изгубљени бодови за црно-беле и први пут да црно-бели ове сезоне нису славили, рачунајући и европске утакмице. На питање… »
Милошевић: Срамотна игра, ја сам крив

Милошевић: Срамотна игра, ја сам крив

Вечерње новости 11.08.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да су његови фудбалери одиграли "срамотно" у данашњој утакмици против Напретка и преузео је кривицу за реми, 2:2, у четвртом колу Супер лиге. Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да… »

Вести дана »