Povezane vesti
Milošević: Igrali smo sramotno
Dnevnik 12.08.2019
Trener Partizana Savo Milošević nije krio ogorčenje posle remija u Kruševcu. Šef stručnog štaba Partizana osuo je žestoku paljbu po igračima, koji po njemu nisu ispunili očekivanja, prenosi portal Srbija danas. - Sve čestitke Napretku na igri. Naša igra… »
"Da smo igrali dva dana - ne bismo dali gol!"
Mondo 12.08.2019
Rajko Brežančić dodaje da bi menjao gol za tri boda... Partizan je dva puta gubio u Kruševcu i kući se vratio s bodom u džepu! Golove mladog Igora Ivanovića iz Napretka "stizali" su prvo Rajko Brežančić, prvencem u novom mandatu u dresu Partizana… »
"Ovo je sramota! Ja sam kriv za sve" Trener Partizana brutalno oštar nakon remija u Kruševcu
Sportal blic 11.08.2019
Trener Partizana Savo Milošević bio je vrlo nezadovoljan posle remija u Kruševcu (2:2). To su prvi izgubljeni bodovi za crno-bele i prvi put da crno-beli ove sezone nisu slavili, računajući i evropske utakmice. Na pitanje novinara Arene sport da li su… »
Milošević: Sramotna igra, ja sam kriv
Večernje novosti 11.08.2019
Trener Partizana Savo Milošević rekao je da su njegovi fudbaleri odigrali "sramotno" u današnjoj utakmici protiv Napretka i preuzeo je krivicu za remi, 2:2, u četvrtom kolu Super lige. Trener Partizana Savo Milošević rekao je da su njegovi fudbaleri… »
Vesti dana »
Na današnji dan pre 23 godine je ubijen Zoran Đinđić: Metak koji je promenio istoriju Srbije Zoran Đinđić
Volim Zrenjanin pre 58 minutajoš 31 povezana
Cena nafte ponovo skočila na 100 dolara: intervencije na tržištu kratkog daha, Iran poslao upozorenje
Kurir pre 43 minutajoš 36 povezanih
Drejper: "Novak je i dalje jedan od najboljih na svetu i najveći svih vremena"
Sportske.net pre 53 minutajoš 72 povezane
Sneg se vraća u Srbiju: Meteorolozi šokirali prognozom za 17. mart, evo gde će se prvo zabeleti
Pravda pre 18 minutajoš 19 povezanih
Osuđen zbog pretnji smrću Ani Lalić Hegediš na uslovnu kaznu zatvora od osam meseci
Insajder pre 33 minutajoš 5 povezanih