Повезане вести
Међу мештанима Јабуковца кола нова верзија убиства: Раја пронађен са крстом на челу, умешана секта?
Телеграф 12.08.2019
- Прича се свашта, те неки дукати, те секта, откуд ми знамо. Ја сам га сретао ту у близини са стоком. Људи свашта причају, али, био је радан човек, имао је доста земље... Сви смо потресени - каже сеоски чобанин. Четвороструко… »
Четвороструко убиство код Јабуковца извршено из користољубља: Сумња се да је извршилаца било више
Телеграф 12.08.2019
Сам начин извршења дела уноси и сумњу да је убица или више њих, можда и професионалац. Четвороструко убиство на салашу Казимировића у засеоку вратна код Јабуковца највероватније је, пишу Новости, почињено из користољубља… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 20 минутајош 43 повезане

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 3 сатајош 32 повезане

"У Гази се дешава геноцид" Комисија Уједињених нација јасна у извештају на 72 стране
Вечерње новости пре 3 сатајош 24 повезане

Ухапшена три пољопривредника, осумњичени за насилничко понашање
НовиСад.цом пре 54 минутајош 23 повезане

Хладни фронт јури ка Србији! Температура драстично пада, и до 15 степени! Стиже олујни ветар, ево и када
Телеграф пре 3 сатајош 26 повезаних