Повезане вести

Брежанчић: Помислио сам - и да играмо два дана не бисмо им дали гол

Брежанчић: Помислио сам - и да играмо два дана не бисмо им дали гол

Моззарт спорт 12.08.2019
"Овај реми дође нам као пораз, али нема времена за кукање", поручио бек Партизана после Крушевца. Бек Партизана Рајко Брежанчић био је видно незадовољан након синоћњег ремија у Крушевцу. Гол који је постигао за 1:1 слаба је… »
"Напредак је велика лекција пред реванш у Турској"

"Напредак је велика лекција пред реванш у Турској"

Мондо 12.08.2019
Дефанзивац црно-белих не схвата зашто је екипа ушла лоше у меч у Крушевцу, али наглашава да ће то искуство бити добра лекција за тренутно важнију утакмицу. Фото: МН Пресс Партизанов дефанзивац Игор Вујачић (25) одиграо је у… »
Вујачић: Напредак архивиран, концентрација на Малатију

Вујачић: Напредак архивиран, концентрација на Малатију

Вечерње новости 12.08.2019
Дан је паметнији од вечери, па тако са ове дистанце могу да кажем да нисмо добро ушли у меч, али да не знам из ког разлога - каже дефанзивац црно-белих. Дефанзивни фудбалер Партизана Игор Вујачић рекао је да су црно-бели научили… »
Брежанчић: Реми у Крушевцу као пораз

Брежанчић: Реми у Крушевцу као пораз

Вечерње новости 12.08.2019
Шеф нам је рекао у свлачионици да треба да нас је срамота и заиста се тако сви осећамо. Нисмо их потценили, али је боље што се овакав кикс догодио сада - каже Рајко. Партизан је у Крушевцу освојио само бод. Одиграли су нерешено… »
Саво Милошевић: Ми нисмо екипа која може или зна да се брани, немамо такав профил играча

Саво Милошевић: Ми нисмо екипа која може или зна да се брани, немамо такав профил играча

Спортски журнал 12.08.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић поновио је да је он кривац за реми против Напретка и истакао да његова екипа у реванш мечу против Малатије мора да одигра и "мало боље" него у Београду ако жели да прође у наредну рунду… »

Вести дана »