Повезане вести
Звезда ослабљена против Копенхагена: Четворица отпала због повреде, Милојевић повео 19 фудбалера!
Телеграф 12.08.2019
Црвено-бели без Павкова, Бена, Бабића и Стојковића. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић одабрао је играче који ће конкурисати за реванш меч 3. кола квалификација за Лигу шампиона против Копенхагена (20 часова, РТС 1, Арена… »
Милојевић има рецепт за успех у Копенхагену: Мушки, храбро, како само ми знамо!
Телеграф 12.08.2019
Тренер Звезде, упркос кадровским проблемима, верује у екипу која је повео на реванш у Данској. Пред Звездом је меч истине, реванш са Копенхагеном у 3. колу квалификација за Лигу шампиона, а тренер Владан Милојевић верује да код… »
Црвена звезда без Павкова, Бена и Бабића у Копенхагену
Студио Б 12.08.2019
Фудбалери Црвене звезде на реванш у Копенхаген путују без повређених Милана Павкова, Мохамеда Ел Фардуа Бена и Срђана Бабића. Павков дефинитивно није успео да се опорави од повреде задобијене у првом мечу два тима у 3. колу… »
Осмех на лицу Владана Милојевића - добар знак пред Копенхаген (фото) (видео)
Телеграф 12.08.2019
навијачи црвено-белих се надају да га неће скинути ни у уторак вече. Фудбалери Црвене звезде око девет часова стигли су на аеродром ''Никола Тесла'' одакле ће се упутити за Копенхаген на реванш меч 3. кола квалиикација за Лигу… »
Боаћи пред Копенхаген: Звезда и ја нисмо изгубили ДНК лавова, никоме не признајемо да је бољи!
Телеграф 12.08.2019
Нападач црвено-белих оптимиста пред меч сезоне. Навијачи Црвене звезде од Ричмонда Боаћија очекују гол у Копенхагену, у то нема сумње! Поготово после повреде Милана Павкова који неће моћи да помогне црвено-белима у реванш мечу… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана