Повезане вести
На ''Мундобаскету'' ће одмах играти са Србијом, данас су декласирали Хрватску!
Спортске.нет 12.08.2019
''Орлови'', без потцењивања! Први ривал репрезентацији Србије на предстојећем Светском првенству у Кини биће селекција Анголе, а тај меч је заказан за 31. август у 09:30х по нашем времену. Ангола је данас имала добру проверу у… »
Србија мора да пази: Ривал ‘орлова’ на СП разбио Хрватску!
Хот спорт 12.08.2019
Први ривал Србије на Мундобасекту 31. августа разбио је данас наше комшије и упозорио чету Александра Ђорђевића. Ангола је данас у Шангају са 93:73 разбила Хрватску. Реч је о турниру који се игра у Кини као припрема за Светско… »
Први ривал Србије на Мундобаскету декласирао Хрвате
Вести онлине 12.08.2019
Кошаркашка репрезентација Србије већ 31. августа у Фошану игра први меч Мундобаскета против Анголе, а афричка селекција полако диже форму пред планетарни турнир. Након што су доживели „тесан“ пораз од Порторика на пријатељском… »
Вести дана »
Срећна православна Нова 2026. година: “Вечерње новости” честитају свима који славе долазак новог лета по јулијанском календару
Вечерње новости пре 4 сатијош 6 повезаних
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане
Ледени талас је на паузи, а тек сад следи ноћна мора! Снег се топи, а то значи само једно: стиже нам и појава од које се јежимо, а тек шта ће бити с температуром...
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане
"Упуцани само зато што су Срби" Огласила се Канцеларија за КиМ: Напад показује колико су српски повратници угрожени на простору Косова и Метохије
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Директор Форума: Председник САД Доналд Трамп предводиће велику америчку делегацију у Давосу
Данас пре 9 сатијош 1 повезана