Povezane vesti
On je mene pronašao i jedino on može da mi parira u svemu: Posle lomova, bolesti, svađa, tuča i javnih osuda, Zerina Hećo…
Kurir 12.08.2019
Zerina Hećo bila je na stubu srama zbog ishitrenog ponašanja, napada histerije i žučnih svađa tokom "Zadruge 2", a onda kada je izašla sa imanja, sreća je samu pronašla. Naime, kroz poslovne angažmane upoznala se sa Dadom Glišićem, a poznanstvo se ubrzo… »
Ovo niko nije očekivao! Zerina otkrila šok detalje svoje veze sa pevačem!
Svet & Skandal 12.08.2019
Zerina Hećo gostovala je u emisiji “Zadruga – narod pita”, pri čemu je pričala o svojoj vezi sa poznatim pevačem, Dadom Glišićem. Ona je navela da sa njim baš uživa. “Ja sam pronašla najdivnijeg muškarca na svetu. Mnogo mi je teško što on sve mora ovo da… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Iz Niša na listi najviše profesora Univerziteta
Gradski portal 018 pre 6 satijoš 48 povezanih
Mašulović junak drame u Tampereu: „Znamo da vas nerviramo, ali šta je tu je – hvala vam!“
Hot sport pre 54 minutajoš 26 povezanih
RIK doneo rešenja o obrazovanju lokalnih izbornih komisija za pet mesta u AP Kosovu i Metohiji
Euronews pre 19 minutajoš 35 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 308 povezanih
Tačiju i trojici bivših pripadnika OVK višegodišnje kazne za ratne zločine na Kosovu, nezadovoljstvo u Prištini
BBC News pre 24 minutajoš 25 povezanih