Povezane vesti

Novakova osveta

Novakova osveta

Mozzart sport 13.08.2019
Najbolji teniser sveta ima motiv više protiv Sema Kverija na početku turnira u Sinsinatiju. Došao je trenutak i da Novak Đoković započne svoju avanturu na turniru u Sinsinatiju. Posle osvajanja Vimbldona, za Đokovića deluje da je samo nebo… »
"Bio sam poluslomljen nakon finala sa: Novakom!" Federer otkrio detalje o besanoj noći nakon istorijskog poraza, a onda i o…

"Bio sam poluslomljen nakon finala sa: Novakom!" Federer otkrio detalje o besanoj noći nakon istorijskog poraza, a onda i o…

Sportal blic 13.08.2019
Rodžer Federer i dalje ne može da dođe sebi nakon poraza u finalu Vimbldona od našeg Novaka Đokovića. Od tada nije odigrao nijedan meč, ali je imao i dosta neprespavanih noći. Kako je sam priznao vraćali su mu se "fleševi" sa tog duela, ali je… »
Federer: Proganjao me je poraz od Đokovića na Vimbldonu

Federer: Proganjao me je poraz od Đokovića na Vimbldonu

Mondo 13.08.2019
"Bio sam ljut što sam izgubio meč na taj način, a s druge strane nisam mogao da dočekam novi susret sa Novakom", poručio je Švajcarac. Rodžer Federer vraća se tenisu nakon teškog poraza u finalu Vimbldona od Novaka Đokovića. Švajcarac će… »
Odmor je gotov za Novaka, večeras ponovo na terenu!

Odmor je gotov za Novaka, večeras ponovo na terenu!

Sportske.net 13.08.2019
Srbin je uzeo slobodno nakon osvajanja Vimbldona. Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas se vraća na teren nakon praktično mesec dana. Poslednji meč koji je odigrao Novak bio je onaj u velikom finalu Vimbldona kada je savladao Rodžera Federera… »
Federer spreman za Sinsinati: Jedva čekam novi meč sa Novakom

Federer spreman za Sinsinati: Jedva čekam novi meč sa Novakom

Večernje novosti 12.08.2019
Pobeda se ne sećate tako dugo, ali porazi su ti koji ostaju duže u mislima. Čak više finala u kojima ste bili blizu, mislim da je važno to kako ću reagovati posle svega - rekao je Švajcarac. POPUT Novaka, i Federer je odlučio da dešavanja u… »
Federer se raduje Đokoviću

Federer se raduje Đokoviću

Danas 12.08.2019
Švajcarski teniser jedva čeka duel sa svojim dužnikom sa Vimbldona Ako obojica budu na nivou očekivanja, prvi reket sveta Novak Đoković i najtrofejniji čovek u teniskoj istoriji Rodžer Federer srešće se u polufinalu mastersa u Sinsinatiju, a… »

Vesti dana »