Povezane vesti
UN istražuje kibernetičke napade Sjeverne Koreje
Al Jazeera 13.08.2019
Pjongjang je zaradio približno dvije milijarde dolara kradući od finansijskih institucija i razmjenjujući kriptovalute, navodi se u izvještaju UN-a. Eksperti Ujedinjenih nacija (UN) saopštili su da istražuju najmanje 35 slučajeva u 17 zemalja vezanih za… »
UN istražuju severnokorejske sajber napade u 17 zemalja
Glas Amerike 13.08.2019
Eksperti Ujedinjenih nacija saopštili su da istražuju najmanje 30 instanci u 17 zemalja gde su Severnokorejanci sproveli sajber napade kako bi ilegalno podigli novac za svoj nuklearni program i pozivaju na sankcije protiv brodova koji dostavljaju benzin… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 12 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 17 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana