Повезане вести
Додик: Нема пута БиХ у НАТО, сарадња по угледу на Србију
Вечерње новости 13.08.2019
Нема пута БиХ у НАТО, поручује српски члан председништва БИХ Милорад Додик, у одговор на шпекулације да је договором са Бакиром Изетбеговићем (СДА) и Драганом Човићем (ХДЗ) одустао од политике војне неутралности РС. Нема пута БиХ… »
Додик: Ако Србија уђе у НАТО и ми ћемо
Вести онлине 13.08.2019
Нема пута БиХ у НАТО, поручује српски члан председништва БИХ Милорад Додик, у одговор на шпекулације да је договором са Бакиром Изетбеговићем (СДА) и Драганом Човићем (ХДЗ) одустао од политике војне неутралности Републике Српске… »
Додик: РС-у одузете 83 надлежности
Ал Јазеера 13.08.2019
Ако Србија за сто година уђе у НАТО, и ми ћемо. Ако Србија за 300 година не уђе у НАТО, нећемо ни ми, каже Милорад Додик. Нема пута Босне и Херцеговине у НАТО, поручује члан Предсједништва те државе Милорад Додик у одговору на… »
РТС 13.08.2019
Нема пута БиХ у НАТО, поручује српски члан Председништва БиХ Милорад Додик, као одговор на спекулације да је договором са Бакиром Изетбеговићем (СДА) и Драганом Човићем (ХДЗ) одустао од политике војне неутралности Републике… »
РТВ 13.08.2019
БАЊАЛУКА - Нема пута БиХ у НАТО, поручује српски члан председништва БИХ Милорад Додик, у одговор на шпекулације да је договором са Бакиром Изетбеговићем (СДА) и Драганом Човићем (ХДЗ) одустао од политике војне неутралности… »
Додик: Ако Србија за сто година уђе у НАТО, и ми ћемо
Спутник 13.08.2019
„Нема пута БиХ у НАТО“, поручује председник Српске Милорад Додик, као одговор на шпекулације да је договором са Бакиром Изетбеговићем (СДА) и Драганом Човићем (ХЏ) одустао од политике војне неутралности Републике Српске… »
Додик демантовао спекулације: Нема пута БиХ у НАТО, ми смо везани за Србију у том погледу
Курир 13.08.2019
Нема пута БиХ у НАТО, поручује председник Српске Милорад Додик, у одговор на шпекулације да је договором са Бакиром Изетбеговићем (СДА) и Драганом Човићем (ХДЗ) одустао од политике војне неутралности Републике Српске. Годишњи… »
Нема пута БиХ у НАТО, сарадња по угледу на Србију
Студио Б 13.08.2019
Нема пута БиХ у НАТО, поручује српски члан Председништва БИХ Милорад Додик, у одговору на шпекулације да је договором са Бакиром Изетбеговићем (СДА) и Драганом Човићем (ХДЗ) одустао од политике војне неутралности Републике… »
Ако Србија за сто година уђе у НАТО и ми ћемо: Додик о чланству БиХ Алијанси
Телеграф 13.08.2019
- Пута у НАТО нема. Ми смо везани за Србију у том погледу - нагласио је Додик. Нема пута БиХ у НАТО, поручује српски члан Председништва БиХ Милорад Додик, у одговору на шпекулације да је договором са Бакиром Изетбеговићем (СДА) и… »
Додик одговорио на шпекулације да кује планове са Изетбеговићем!
Ало 13.08.2019
Ако Србија за 300 година не уђе у НАТО, нећемо ни ми, све док ја и моја политичка опција руководимо тиме. * Додик одговорио на шпекулације да прави планове са Бакиром Изетбеговићем * Јасно ставио до знања да нема пута у НАТО *… »
Вести дана »
Јовић скроман против никса: Мајами поражен од Њујорка, српски репрезентативац асистирао и скако, али...
Курир пре 2 минутајош 19 повезаних
Одложене санкције: Сад продужиле Лукоилу лиценцу за пословање до 13. децембра
Курир пре 1 сатјош 11 повезаних
Хитна помоћ: У пожару на Чукаричкој падини у Београду страдао један човек
Данас пре 12 минутајош 20 повезаних
Са минус два на 22 Временска прогноза за викенд доноси потпуни обрт, а већ од наредне недеље РХМЗ упозорава на једну појаву
Ало пре 3 сатајош 9 повезаних
Познато стање пилота који је повређен код Суботице: Спортски авион "пајпер" срушио се приликом слетања, наставља се увиђај
Курир пре 22 минутајош 7 повезаних