Povezane vesti

Demokratski, nema šta! Gordana Čomić: Nisam poželjna na protestima! Tako su mi poručili!

Demokratski, nema šta! Gordana Čomić: Nisam poželjna na protestima! Tako su mi poručili!

Kurir 13.08.2019
U opoziciji, iako na sav glas pokušavaju da ubede javnost da su jedinstveni, pucaju po svim šavovima. Potvrda je stigla i od poslanice Demokratske stranke (DS) Gordane Čomić, koja je objavila da joj je poručeno da ne dolazi na proteste opozicije. -… »
Čomić: Nisam poželjna na protestima

Čomić: Nisam poželjna na protestima

RTV 13.08.2019
BEOGRAD - Poslanica Demokratske stranke (DS) Gordana Čomić objavila je na Tviteru da joj je poručeno da ne dolazi na proteste opozicije. "Meni i sličnima meni je upućena poruka da ne dolazim na proteste koje oni organizuju, da nisam poželjna… »
"Nisam poželjna": Poslanici DS Gordani Čomić poručeno da se ne pojavljuje na protestima opozicije

"Nisam poželjna": Poslanici DS Gordani Čomić poručeno da se ne pojavljuje na protestima opozicije

Blic 13.08.2019
Poslanica DS u Skupštini Srbije Godrana Čomić nije dobrodošla na opozicione proteste. Ona je sama na društvenoj mreži Tviter podelila tu informaciju, rekavši da na njima nije poželjna. - Meni i sličnima meni je upućena poruka da ne dolazim na… »

Vesti dana »