Повезане вести

Демократски, нема шта! Гордана Чомић: Нисам пожељна на протестима! Тако су ми поручили!

Демократски, нема шта! Гордана Чомић: Нисам пожељна на протестима! Тако су ми поручили!

Курир 13.08.2019
У опозицији, иако на сав глас покушавају да убеде јавност да су јединствени, пуцају по свим шавовима. Потврда је стигла и од посланице Демократске странке (ДС) Гордане Чомић, која је објавила да јој је поручено да не долази на… »
Чомић: Нисам пожељна на протестима

Чомић: Нисам пожељна на протестима

РТВ 13.08.2019
БЕОГРАД - Посланица Демократске странке (ДС) Гордана Чомић објавила је на Твитеру да јој је поручено да не долази на протесте опозиције. "Мени и сличнима мени је упућена порука да не долазим на протесте које они организују, да… »
"Нисам пожељна": Посланици ДС Гордани Чомић поручено да се не појављује на протестима опозиције

"Нисам пожељна": Посланици ДС Гордани Чомић поручено да се не појављује на протестима опозиције

Блиц 13.08.2019
Посланица ДС у Скупштини Србије Годрана Чомић није добродошла на опозиционе протесте. Она је сама на друштвеној мрежи Твитер поделила ту информацију, рекавши да на њима није пожељна. - Мени и сличнима мени је упућена порука да… »

Вести дана »