Povezane vesti
Demokratski, nema šta! Gordana Čomić: Nisam poželjna na protestima! Tako su mi poručili!
Kurir 13.08.2019
U opoziciji, iako na sav glas pokušavaju da ubede javnost da su jedinstveni, pucaju po svim šavovima. Potvrda je stigla i od poslanice Demokratske stranke (DS) Gordane Čomić, koja je objavila da joj je poručeno da ne dolazi na proteste opozicije. - Meni… »
Čomić: Nisam poželjna na protestima
RTV 13.08.2019
BEOGRAD - Poslanica Demokratske stranke (DS) Gordana Čomić objavila je na Tviteru da joj je poručeno da ne dolazi na proteste opozicije. "Meni i sličnima meni je upućena poruka da ne dolazim na proteste koje oni organizuju, da nisam poželjna. Njihovo… »
"Nisam poželjna": Poslanici DS Gordani Čomić poručeno da se ne pojavljuje na protestima opozicije
Blic 13.08.2019
Poslanica DS u Skupštini Srbije Godrana Čomić nije dobrodošla na opozicione proteste. Ona je sama na društvenoj mreži Tviter podelila tu informaciju, rekavši da na njima nije poželjna. - Meni i sličnima meni je upućena poruka da ne dolazim na proteste… »
Vesti dana »
"Nasilje dolazi iz vrha vlasti": Protest medijskih udruženja ispred Predsedništva, blokirana Ulica kralja Milana
Insajder pre 51 minutajoš 37 povezanih
Evropske demokrate i Goci izrazili punu solidarnost sa rektorom Đokićem: Vučić želi da svaka nezavisna institucija povije leđa pred njegovom voljom
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
SRCE: Tužilaštvo da pokrene postupak protiv ministra Glišića zbog potencijalnog izazivanja panike
Serbian News Media pre 36 minutajoš 38 povezanih
Medveđe pozicioniranje pokreće akcije više od izgleda za mir
Bloomberg Adria pre 26 minutajoš 37 povezanih