Povezane vesti
Ovakvi zločini ne zastarevaju, pronaći ubice
Beta video 13.08.2019
BEOGRAD - U Spomen sobi kosmetskim žrtvama u Beogradu je danas obeležena godišnjica od ubistva dvoje i ranjavanje četvoro dece u Goraždevcu pre 16 godina na Kosovu, kada je, kako je UNMIK nakon ubistva naveo, nepoznati broj počinalaca pucao… »
Goraždevac: Deca ne smeju više nikada biti žrtve mržnje
Sputnik 13.08.2019
U Goraždevcu je danas obeležena 16. godišnjica stradanja srpske dece na reci Bistrici, kada su još uvek nepoznati počinioci iz automatskog oružja pucali i ubili Ivana Jovovića (19) i Panteliju Dakića (12), dok je četvoro srpskih tinejdžera tada… »
Đorđe je preživeo rešetanje srpske dece u Goraždevcu: Drug mi je umirao na rukama, još čujem rafale
Telegraf 13.08.2019
"Kada čujem bilo kakav pucanj ili me neko iznenada pozove, ja se uplašim i skočim. A često mi dođu u snu neki pucnji, kao da nas neko napada. Tada se probudim, budem sav mokar od znoja i uplašen. A ožiljci me podsećaju na taj događaj svakodnevno… »
Vesti dana »
Ugroženo primirje između Izraela i Libana; Tramp traži oslobađanje talaca pre inauguracije
RTS pre 55 minutajoš 16 povezanih
BLOG UŽIVO Počinje sednica o smeni gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića: Žandarmerija pod punom opremom u Gradskoj kući
Nova pre 20 minutajoš 14 povezanih
Terza se srušio, nepomično leži Jezive scene u Eliti, nose ga, ceo tim obezbeđenja reaguje! (video)
Alo pre 2 satajoš 16 povezanih
"Danas imam težak dan u Briselu": Vučić na konferenciji "Dostojanstvo": "Vidim da su Kurti i ovi najavili demonstracije"(video)
Blic pre 20 minutajoš 10 povezanih