Povezane vesti
Zaev: Neće nama kriminalac i ped*r da sruše Vladu!
Mondo 13.08.2019
Premijer Makedonije, Zoran Zaev, izjavio je večeras da neće dozvoliti da mu osobe povezane sa kriminalnom aferom "Reket" sruše vladu i ponovo odbacio bilo kakvu umešanost u taj slučaj. Foto: AP/Boris Grdanoski,MONDO/Stefan Stojanović "Svakako da… »
Zaev: Neću da mi vladu sruše kriminalci i sujetan novinar
N1 Info 13.08.2019
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev rekao je da neće dozvoliti da mu osobe povezane sa kriminalnom aferom "Reket" sruše vladu i odbacio bilo kakvu umešanost u taj slučaj. "Svakako da neću dozvoliti da mi nekoliko kriminalaca, jedan sujetan novinar… »
Zaev na ivici živaca: Neću dozvoliti da mi kriminalci, jedan sujetan novinar i jedan peder ruše vladu! (video)
Kurir 13.08.2019
SKOPLJE - Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je večeras da neće dozvoliti da mu osobe povezane sa kriminalnom aferom "Reket" sruše vladu i odbacio bilo kakvu umešanost u taj slučaj. "Svakako da neću dozvoliti da mi nekoliko kriminalaca… »
Zaev: Neću dozvoliti da mi kriminalci i sujetni novinar sruše vladu
Novi magazin 13.08.2019
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je večeras da neće dozvoliti da mu osobe povezane sa kriminalnom aferom "Reket" sruše vladu i odbacio bilo kakvu umešanost u taj slučaj. "Svakako da neću dozvoliti da mi nekoliko kriminalaca, jedan… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih
Zelenski: Kraj ‘vruće faze’ rata ako neokupirani teritorij dođe pod kišobran NATO-a
Al Jazeera pre 3 satajoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 1 povezana