Повезане вести
Заев: Неће нама криминалац и пед*р да сруше Владу!
Мондо 13.08.2019
Премијер Македоније, Зоран Заев, изјавио је вечерас да неће дозволити да му особе повезане са криминалном афером "Рекет" сруше владу и поново одбацио било какву умешаност у тај случај. Фото: АП/Борис Грданоски,МОНДО/Стефан… »
Заев: Нећу дозволити да ми криминалци и сујетни новинар сруше владу
Нови магазин 13.08.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је вечерас да неће дозволити да му особе повезане са криминалном афером "Рекет" сруше владу и одбацио било какву умешаност у тај случај. "Свакако да нећу дозволити да ми неколико… »
Заев на ивици живаца: Нећу дозволити да ми криминалци, један сујетан новинар и један педер руше владу! (видео)
Курир 13.08.2019
СКОПЉЕ - Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је вечерас да неће дозволити да му особе повезане са криминалном афером "Рекет" сруше владу и одбацио било какву умешаност у тај случај. "Свакако да нећу дозволити да ми… »
Заев: Нећу да ми владу сруше криминалци и сујетан новинар
Н1 Инфо 13.08.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев рекао је да неће дозволити да му особе повезане са криминалном афером "Рекет" сруше владу и одбацио било какву умешаност у тај случај. "Свакако да нећу дозволити да ми неколико криминалаца… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 43 минутајош 16 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 43 минутајош 16 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 58 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Нови магазин пре 23 минутајош 9 повезаних