Повезане вести
Заев: Неће нама криминалац и пед*р да сруше Владу!
Мондо 13.08.2019
Премијер Македоније, Зоран Заев, изјавио је вечерас да неће дозволити да му особе повезане са криминалном афером "Рекет" сруше владу и поново одбацио било какву умешаност у тај случај. Фото: АП/Борис Грданоски,МОНДО/Стефан… »
Заев: Нећу дозволити да ми криминалци и сујетни новинар сруше владу
Нови магазин 13.08.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је вечерас да неће дозволити да му особе повезане са криминалном афером "Рекет" сруше владу и одбацио било какву умешаност у тај случај. "Свакако да нећу дозволити да ми неколико… »
Заев на ивици живаца: Нећу дозволити да ми криминалци, један сујетан новинар и један педер руше владу! (видео)
Курир 13.08.2019
СКОПЉЕ - Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је вечерас да неће дозволити да му особе повезане са криминалном афером "Рекет" сруше владу и одбацио било какву умешаност у тај случај. "Свакако да нећу дозволити да ми… »
Заев: Нећу да ми владу сруше криминалци и сујетан новинар
Н1 Инфо 13.08.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев рекао је да неће дозволити да му особе повезане са криминалном афером "Рекет" сруше владу и одбацио било какву умешаност у тај случај. "Свакако да нећу дозволити да ми неколико криминалаца… »
Вести дана »
(Видео) „Само јако, брате“ подлетео под камион на Обреновачком путу, па се „обратио јавности“
Дневник пре 40 минутајош 49 повезаних
Кинески председник: Подржавамо све напоре у циљу постизања мира у Украјини
Вести онлине пре 5 минутајош 53 повезане
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 16 минутајош 25 повезаних
Народна банка Србије ћути о колапсу који им се спрема: Ризикује и замрзавање девизних резерви у иностранству
Нова пре 1 сатјош 21 повезана