Повезане вести
Манекен из спота оптужује певачицу: Скинула ми је гаће!
Мондо 13.08.2019
Манекен Џош Клос, звезда видеа "Теенаге дреам" оптужује Кети Пери за недолично понашање. Пре девет година певачица Кејти Пери објавила је хит песму "Теенаге дреам" у којем је главну улогу играо манекен Џош Клос. Он је сада на… »
Скандал који је шокирао јавност: Популарна певачица завршила на суду због наводног злостављања младића, он све испричао
Блиц 13.08.2019
Није прошло ни недељу дана откако је добила тужбу због плагирања свог највећег хита, а певачица Кејти Пери се поново нашла у јеку скандала због наводног злостављања главног глумца Џоша Клоса у споту за песму "Теенаге дреам."… »
Свукла ми је гаће пред својим геј пријатељима да им покаже шта имам: Кејти Пери га је злостављала, а он јој је помогао да…
Курир 13.08.2019
Џош Клос, манекен који је глумио у споту Кејти Пери за песму "Теенаге Дреам", изнео је страшне оптужбе на рачун популарне певачице. Како он тврди, певачица му је на силу свукла панталоне и показала његове гениталије, и то пред… »
Вести дана »

Бела кућа објавила шта је то Трамп потписао на мировном самиту у Египту
Телеграф пре 2 сатајош 6 повезаних

Саркози иде у затвор: Бивши председник Француске осуђен због либијске афере: Ево колико ће робијати
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Бивши амбасадор Црне Горе у Србији доживео саобраћајку: Тарзан Милошевић у тешком стању
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана