Povezane vesti

Nevreme u BiH, poplave u Goraždu

RTV 14.08.2019
SARAJEVO - Jako nevreme pogodilo je delove Bosne i Hercegovine, a u Sarajevu dva aviona nisu uspela da slete na aerodrom zbog slabe vidljivosti, pa su preusmereni na aerodrome u Beogradu i Zagrebu, preneli su mediji u BiH. U dve ulice u Goraždu sinoć su… »

Pustoš u centru:Veliko nevreme napravilo haos u Goraždu

Mondo 14.08.2019
Veliko nevreme, olujni vetar, kiša i grad koji su zahvatili Goražde iza sebe su ostavili pustoš u centru grada. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Poplavljeni su objekti u ulicama Kulina bana i Zaima Imamovića, a policija na terenu je sinoć, u kasnim… »

Zbog nevremena u Sarajevu, avioni preusmereni u Beograd i Zagreb

RTS 14.08.2019
Banjaluku je sinoć pogodilo nevreme praćeno jakim pljuskovima i grmljavinom, a kiša je prešla u intenzivan grad koji je zahvatio pojedine delove grada. Jako nevreme u Sarajevu i smanjena vidljivost uzrokovali su probleme i u avionskom saobraćaju. Dva… »

Grom udario u dalekovod: Snažno nevreme napravilo haos, u Banjaluci padao grad, u Sarajevu avioni preusmereni u Beograd i…

Blic 13.08.2019
Banjaluku je večeras pogodilo nevreme praćeno jakim pljuskovima i grmljavinom, a kiša je prešla u intenzivan grad koji je zahvatio pojedine delove grada. Nakon što je prestao grad, nastavila je da pada kiša praćena grmljavinom, prenele su… »

Nevreme tutnjalo preko drine: Grad i pljusak u Banjaluci, sa sarajevskog aerodroma preusmereni avioni

Večernje novosti 13.08.2019
Nevreme je u poslepodnevnim časovima zahvatilo i Sarajevsko-romanijsku regiju. Dva aviona nisu uspela da slete i preusmerena su na aerodrome u Beogradu i Zagrebu, prenosi Klix.ba. BANjALUKU je večeras pogodilo nevreme praćeno jakim pljuskovima i… »

Vesti dana »