Povezane vesti
Dačić: Ja sam putovao u Antaliju državnim avionom
N1 Info 14.08.2019
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kazao je da je on putovao u Antaliju navodeći da su neke opozicione partije ranije upitale ko je putovao državnim avionom u to tursko letovalište. 14.08.2019. Dačić je za televiziju Pink rekao da je u Antaliji… »
Državni letovi ili zloupotreba - "falkonom" do Antalije, Skijatosa, Tunisa
N1 Info 14.08.2019
Da li članovi vlade zloupotrebljavaju letove državnim avionom, ili se pak, čim dođe letnja sezona, diplomatski sastanci masovno pomeraju na egzotične destinacije? Izvor: N1 Antalija je jedno od najposećenijih turskih letovališta. Krase je duge… »
Tepić: Ko je išao vladinim avionom do Antalije, Skijatosa i Tunisa?
Radio 021 14.08.2019
Državni avion u vlasništvu Vlade Srbije u Antaliju je, samo početkom ovog meseca, leteo dva puta, 5. i 12. avgusta, oba puta se vraćajući u Beograd istog dana. Šef diplomatije Ivica Dačić kazao je u sredu da je on putovao u Antaliju, odgovarajući… »
Tepić o Dačićevom letu u Antaliju: Da li je to ministar putovao kroz vreme
N1 Info 14.08.2019
Potpredsednica Stranke slobode i pravde i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić upitala je ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića kako je 12. avgusta putovao državnim avionom u Antaliju na sastanak koji je bio dan ranije, odnosno 11. avgusta… »
Dačić odgovorio opoziciji: Ja sam leteo u Antaliju državnim avionom
Kurir 14.08.2019
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kazao je danas da je on putovao u Antaliju navodeći da su neke opozicione partije ranije upitale ko je putovao avionom u to tursko letovalište. Dačić je za televiziju Pink rekao da je u Antaliji bio redovni… »
Tepić: Sporan datum putovanja Dačića u Antaliju, ko je leteo do Skijatosa i Tunisa
Beta 14.08.2019
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić upitala je danas ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića kako je 12. avgusta putovao državnim avionom u Antaliju na sastanak koji je bio dan ranije, odnosno… »
Vladinim avionom u Antaliju išao Dačić
Danas 14.08.2019
Stranka slobode i pravde tražila objašnjenje od nadležnih ko je koristio državnu letelicu, ministar bio u zvaničnoj poseti Turskoj Stranka slobode i pravde zahtevala je juče od nadležnih objašnjenje ko je i zašto avionom u vlasništvu države… »
Vesti dana »

Dan kad su počele da padaju NATO bombe na našu zemlju, pre 26. godina
Nova pre 37 minutajoš 14 povezanih

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih

"Brate, otišao si brže od naših motora": Prijatelj Peđe Bošnjaka objavio zajedničku sliku koja slama srca i potresnim rečima se oprostio od pevača
Blic pre 51 minutajoš 7 povezanih

Počeli razgovori Amerike i Ukrajine: Sastanak delegacija u Saudijskoj Arabiji: Ovo je glavna tema razgovora
Blic pre 5 satijoš 3 povezane