Povezane vesti

Dačić: Ja sam putovao u Antaliju državnim avionom

Dačić: Ja sam putovao u Antaliju državnim avionom

N1 Info 14.08.2019
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kazao je da je on putovao u Antaliju navodeći da su neke opozicione partije ranije upitale ko je putovao državnim avionom u to tursko letovalište. 14.08.2019. Dačić je za televiziju Pink rekao da je u Antaliji… »
Državni letovi ili zloupotreba - "falkonom" do Antalije, Skijatosa, Tunisa

Državni letovi ili zloupotreba - "falkonom" do Antalije, Skijatosa, Tunisa

N1 Info 14.08.2019
Da li članovi vlade zloupotrebljavaju letove državnim avionom, ili se pak, čim dođe letnja sezona, diplomatski sastanci masovno pomeraju na egzotične destinacije? Izvor: N1 Antalija je jedno od najposećenijih turskih letovališta. Krase je duge… »
Tepić: Ko je išao vladinim avionom do Antalije, Skijatosa i Tunisa?

Tepić: Ko je išao vladinim avionom do Antalije, Skijatosa i Tunisa?

Radio 021 14.08.2019
Državni avion u vlasništvu Vlade Srbije u Antaliju je, samo početkom ovog meseca, leteo dva puta, 5. i 12. avgusta, oba puta se vraćajući u Beograd istog dana. Šef diplomatije Ivica Dačić kazao je u sredu da je on putovao u Antaliju, odgovarajući… »
Tepić o Dačićevom letu u Antaliju: Da li je to ministar putovao kroz vreme

Tepić o Dačićevom letu u Antaliju: Da li je to ministar putovao kroz vreme

N1 Info 14.08.2019
Potpredsednica Stranke slobode i pravde i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić upitala je ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića kako je 12. avgusta putovao državnim avionom u Antaliju na sastanak koji je bio dan ranije, odnosno 11. avgusta… »
Dačić odgovorio opoziciji: Ja sam leteo u Antaliju državnim avionom

Dačić odgovorio opoziciji: Ja sam leteo u Antaliju državnim avionom

Kurir 14.08.2019
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kazao je danas da je on putovao u Antaliju navodeći da su neke opozicione partije ranije upitale ko je putovao avionom u to tursko letovalište. Dačić je za televiziju Pink rekao da je u Antaliji bio redovni… »
Tepić: Sporan datum putovanja Dačića u Antaliju, ko je leteo do Skijatosa i Tunisa

Tepić: Sporan datum putovanja Dačića u Antaliju, ko je leteo do Skijatosa i Tunisa

Beta 14.08.2019
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić upitala je danas ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića kako je 12. avgusta putovao državnim avionom u Antaliju na sastanak koji je bio dan ranije, odnosno… »
Vladinim avionom u Antaliju išao Dačić

Vladinim avionom u Antaliju išao Dačić

Danas 14.08.2019
Stranka slobode i pravde tražila objašnjenje od nadležnih ko je koristio državnu letelicu, ministar bio u zvaničnoj poseti Turskoj Stranka slobode i pravde zahtevala je juče od nadležnih objašnjenje ko je i zašto avionom u vlasništvu države… »

Vesti dana »