Povezane vesti

Popović o đorđevićevoj izjavi: Veliki je takmičar, ima sjajnu ekipu

Popović o đorđevićevoj izjavi: Veliki je takmičar, ima sjajnu ekipu

Večernje novosti 14.08.2019
On je veliki takmičar, heroj u Evropi i kao igrač, bio je fantastičan, a njihov program je u istoriji imao mnogo uspeha - rekao je legendarni stručnjak. PUSTIMO Amerikance da igraju svoju košarku, mi ćemo svoju, pa ako se sastanemo neka im je Bog u… »
Greg Popović otvoreno: Đorđević je paklen trener, Srbi imaju dubinu i talenat!

Greg Popović otvoreno: Đorđević je paklen trener, Srbi imaju dubinu i talenat!

Hot sport 14.08.2019
Izjava selektora košarkaša Srbije Aleksandra Đorđevića stigla je do Amerike! – Pustimo Amerikance da igraju svoju košarku, mi našu, pa ako se susretnemo… Nek im je Bog u pomoći – rekao je Aleksandar Đorđević. Novinare iz SAD je zanimalo… »
Popovič: Đorđević heroj Evrope, ima sistem u Srbiji

Popovič: Đorđević heroj Evrope, ima sistem u Srbiji

Dnevnik 14.08.2019
VAŠINGTON: Selektor reprezentacije SAD Greg Popovič pohvalno je govorio o reprezentaciji Srbije i poručio da je pod vođstvom Aleksandra Đorđevića postavljen uspešan sistem. Popovič, koji ima srpske korene, nije hteo da ulazi u polemiku nakon… »
Popović: Sašina izjava? Nemam komentar; Kemba: Briga me

Popović: Sašina izjava? Nemam komentar; Kemba: Briga me

N1 Info 14.08.2019
Selektor košarkaške reprezentacije SAD Greg Popović nije želeo da komentariše izjavu kolege sa klupe Srbije Aleksandra Đorđevića, koji je na nedavnom gostovanju na RTS uz širok osmeh rekao “neka je Amerikancima Bog u pomoći ako se sastanu s… »
Usijalo se na relaciji Drim tim - Srbija, krenule prozivke sa obe strane!

Usijalo se na relaciji Drim tim - Srbija, krenule prozivke sa obe strane!

Sportske.net 14.08.2019
Ostaće nešto i za teren, nadamo se. Kako se Mundobasket u Kini približava oseća se sve veća euforija, ali i nervoza i napetost. Jedan od kandidata za medalju jeste i Srbija, međutim uloga apsolutnog favorita pripada Sjedinjenim američkim državama… »
"Pop" o onoj Saletovoj izjavi: Imaju strašan tim!

"Pop" o onoj Saletovoj izjavi: Imaju strašan tim!

Mondo 14.08.2019
"Ljudi pričaju, ali to nije nešto na šta bih ja dao odgovor...", kazao je Greg Popović i zaključio raspravu o izjavi Saše Đorđevića. "Pustimo Amerikance da igraju svoju košarku, mi našu, pa ako se susretnemo... Nek im je Bog u pomoći!" Ovo je… »

Vesti dana »