Повезане вести

Поповић о ђорђевићевој изјави: Велики је такмичар, има сјајну екипу

Поповић о ђорђевићевој изјави: Велики је такмичар, има сјајну екипу

Вечерње новости 14.08.2019
Он је велики такмичар, херој у Европи и као играч, био је фантастичан, а њихов програм је у историји имао много успеха - рекао је легендарни стручњак. ПУСТИМО Американце да играју своју кошарку, ми ћемо своју, па ако се… »
Попович: Ђорђевић херој Европе, има систем у Србији

Попович: Ђорђевић херој Европе, има систем у Србији

Дневник 14.08.2019
ВАШИНГТОН: Селектор репрезентације САД Грег Попович похвално је говорио о репрезентацији Србије и поручио да је под вођством Александра Ђорђевића постављен успешан систем. Попович, који има српске корене, није хтео да улази у… »
Грег Поповић отворено: Ђорђевић је паклен тренер, Срби имају дубину и таленат!

Грег Поповић отворено: Ђорђевић је паклен тренер, Срби имају дубину и таленат!

Хот спорт 14.08.2019
Изјава селектора кошаркаша Србије Александра Ђорђевића стигла је до Америке! – Пустимо Американце да играју своју кошарку, ми нашу, па ако се сусретнемо… Нек им је Бог у помоћи – рекао је Александар Ђорђевић. Новинаре из САД је… »
Поповић: Сашина изјава? Немам коментар; Кемба: Брига ме

Поповић: Сашина изјава? Немам коментар; Кемба: Брига ме

Н1 Инфо 14.08.2019
Селектор кошаркашке репрезентације САД Грег Поповић није желео да коментарише изјаву колеге са клупе Србије Александра Ђорђевића, који је на недавном гостовању на РТС уз широк осмех рекао “нека је Американцима Бог у помоћи ако… »
Усијало се на релацији Дрим тим - Србија, кренуле прозивке са обе стране!

Усијало се на релацији Дрим тим - Србија, кренуле прозивке са обе стране!

Спортске.нет 14.08.2019
Остаће нешто и за терен, надамо се. Како се Мундобаскет у Кини приближава осећа се све већа еуфорија, али и нервоза и напетост. Један од кандидата за медаљу јесте и Србија, међутим улога апсолутног фаворита припада Сједињеним… »
"Поп" о оној Салетовој изјави: Имају страшан тим!

"Поп" о оној Салетовој изјави: Имају страшан тим!

Мондо 14.08.2019
"Људи причају, али то није нешто на шта бих ја дао одговор...", казао је Грег Поповић и закључио расправу о изјави Саше Ђорђевића. "Пустимо Американце да играју своју кошарку, ми нашу, па ако се сусретнемо... Нек им је Бог у… »

Вести дана »