Povezane vesti

DEA Đurđević posle 6 meseci skinula gips! Pogledajte kako sada izgleda voditeljkina ruka! Bila je otkinuta do ramena, a sad…

Kurir 14.08.2019
Dea Đurđević je 7. februara doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo izgubila ruku. Međutim, lekarska stručna pomoć i brze i kvalitetne intervencije spasile u voditeljku, pa je ona sada ponosno pokazala koliko je od tada napredovala. Naime… »

Zagrmela sek*i Prija bez brusa: Pevačica se nalaktila pa se namestila ispalo sve što može, a neki su je videli i duplo…

Kurir 14.08.2019
Aleksandra Prijović provokativnim fotkama podigla je društvene mreže na noge. Pevačica je tako izazovno pozirala, da se nije gde pre da se gleda, da li u preduboki dekoolte ili prekratku haljinu. Sva u šljokicama, pohotna i razuzdana mlada mama je… »

Dea Đurđević PRVI PUT BEZ GIPSA! Posle 6 meseci se dogodilo čudo, evo kako to izgleda! (VIDEO)

Svet 14.08.2019
Popularna voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink “Novo jutro” Dea Đurđević posle teške saobraćajne nezgode koju je doživela pre 6 meseci, danas je skinula gips sa leve ruke, koja je u udesu bila najviše povređena. Hrabra Dea se danas na svom… »

Reper se opustio, dobro se ručka: Sedi Cobi, a salo mu pravi društvo! Ali, briga ga! (Foto)

Kurir 14.08.2019
Slobodan Veljković Cobi oduvek je bio lik koji gleda svoj život i svoja posla, pa tako je objavio i fotku na kojoj se jasno vidi njegovo salo na stomaku. Reper je na Instagramu ispozirao kao i svaki čovek na odmoru, a ispod trendi košulje jasno je… »

Dea Đurđević prvi put bez gipsa: Posle šest meseci pomera povređenu ruku

Večernje novosti 14.08.2019
Popularna voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink "Novo jutro" Dea Đurđević posle teške saobraćajne nezgode koju je doživela pre 6 meseci, danas je skinula gips sa leve ruke. Popularna voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink "Novo jutro" Dea… »

Edita Aradinović se opružila koliko je dugačka: Pevačica uživa na mekanom dušeku, a intimne delove sakrila crnim kupaćim…

Kurir 14.08.2019
Edita Aradinović uživa u Crnoj Gori, a ona je trenutak opuštanja ovekovečila za sva vremena. Naime, pevačica je na svom Instagramu postavila fotografiju na kojoj se opružila celom svojom dužinom, a ona je za razliku od fotki koje kruže sa… »

Pobednica: Dea Đurđević skinula gips, pogledajte samo reakciju (video)

Blic 14.08.2019
Voditeljka "Pink" televizije Dea Đurđević definitivno je, nakon nekoliko meseci od teške saobraćajke koju je imala u februaru ove godine, skinula gips. Naime, voditeljka Dea Đurđević je nastavila da ide na terapije, ali mnogo se bolje oseća i… »

Kija provocira gde god da se pojavi! Pevačica nastupala u Makarskoj (video)

Svet 14.08.2019
Kija Kockar nastupala je u najvećem klubu u Makarskoj Petar Pan. Pevačica se i sama iznenadila ogromnom posećenošću i interesovanjem koje je vladalo za nju u hrvatskoj prestonici. Inače ona je jedna od najtraženijih pevačica sa naših prostora… »

Vesti dana »

Jutro moguće s kratkotrajnom kišom, popodne sunčano

Vesti online pre 19 minutajoš 7 povezanih

Mediji: Šapić izlazi

B92 pre 31 minutajoš 2 povezane

Četvoro ubijeno u pucnjavi na zabavi u Kaliforniji

Dnevnik pre 30 minutajoš 5 povezanih