Povezane vesti
Pretučena Nadežda Biljić! (FOTO)
Svet plus 15.08.2019
Pretučena Nadežda Biljić! Pevačica i rijaliti učesnica, objavila je fotografije na svom profilu na instagramu na kojima se vidi njeno lice u podlivima. Tomislav Panić me je upravo pretukao - napisala je Biljićeva. Nadežda Biljić je pre toga… »
Pušten potresni snimak Nadežde Biljić nekoliko minuta nakon što ju je Toma navodno pretukao (video)
Telegraf 15.08.2019
Video traje manje od minuta, a pevačica je vidno uplakana, uznemirena i sa povredama. Nadežda Biljić (28) je neposredno pošto ju je navodno pretukao partner Toma Panić, razgovarala sa prijateljem putem video poziva. Iako je snimak pušten u javnost… »
Biljićeva sa svih strana dobija podršku! Dragana Mitar, Sloba i Janjuš stali uz pretučenu drugaricu, a jedan je opasno…
Kurir 15.08.2019
Nadežda Biljić podnela je krivičnu prijavu protiv Tome Panića, koji ju je brutalno pretukao i dobio zabranu prilaska pevačici. Ona je otkako je dobila batine podelila brojne poruke podrške, koje je dobila od prijatelja, pa i bivših zadrugara… »
Imam jake povrede, jedva hodam, ne mogu da dišem od bolova: Biljićeva očajna posle brutalnih batina, a samo jedno moli…
Kurir 15.08.2019
Nadežda Biljić brutalno je prebijena, a njen nekadašnji izabranik tvrdi da je i ona njega gađala staklenom flašom. Pevačica se posle svega što se desilo oglasila na Instagramu. Ona je podelila sve poruke podrške prijatelja i bivših zadrugara… »
Toma zapomagao u policiji, a SAD tvrdi da mu glava krvari: Panić se čim je izašao obratio svima na društvenim mrežama…
Kurir 15.08.2019
Toma Panić oglasio se na Instagramu nakon prebijanja Nadežde Biljić i izlaska iz policije. Nadeždin bivši dečko dobio je zabranu prilaska i komunikacije sa Biljićevom, a javnosti je saopštio i da je on bio udaren. "Iscrpljen sam, samo da kažem da… »
Alkoholičar i iskompleksirani majmun! Izgubio je i pamćenje: Toma optužio Nadeždu da ga je gađala staklenom flašom, a ona…
Kurir 15.08.2019
Toma Panić pretukao je Nadeždu Biljić, a nakon izlaska iz policije tvrdio je da ima povredu na glavi, jer ga je pevačica gađala flašom. Ona je videla Tominu javnu poruku, a odmah ju je podelila na svom Instagramu i na nju odgovorila. "Samo me zanima… »
Dobio zabranu prilaska: "Udarila me je flašom u glavu"
Mondo 15.08.2019
Nekadašnji učesnik rijalitija Toma Panić koji je brutalno pretukao partnerku Nadeždu Biljić dobio zabranu prilaska. Oglasio se na Instagramu nakon izlaska iz policijske stanice. Toma Panić, učesnik Zadruge koji je jutros pretukao devojku, pevačicu… »
Toma Panić pušten iz pritvora: Oglasio se prvi put, evo šta je rekao (foto)
Večernje novosti 15.08.2019
Jutros je javnost potresla vest da je Nadeždu Biljić pretukao njen dečko Toma Panić. On je sa organima reda sproveden u stanicu na Čukarici, gde je saslušan. Jutros je javnost potresla vest da je Nadeždu Biljić pretukao njen dečko Toma Panić. On… »
Toma dobio zabranu prilaska nadeždi Biljić: Panić je krvnički pretukao, a sad joj više ne sme prići!
Kurir 15.08.2019
Nadeždu Biljić pretukao je partner Toma Panić, a kako kaže, do nasilja je došlo oko sedam sati. Njeno lice je potpuno unakaženo, krvi je bilo svuda po stanu, a kako je prekla pevačica, Toma je sve razbio po stanu. Tomi Paniću izrečena je hitna… »
Potresna ispovest nadeždine majke: Rekla mi je da ju je Toma pretukao kao stoku! Slavica je dala samo jedno obećanje svima!
Kurir 15.08.2019
Slavica Biljić, majka Nadežde Biljić (28) prva je saznala i čula se sa ćerkom nakon batina koje je dobila od Tome Panića. Nadeždina majka rekla je da je Toma bio u izlasku sa devojkama, sa kojima je flertovao, a njegova devojka nije mogla da ćuti… »
Ne znam šta se desilo u njegovoj glavi: Oglasila se majka Tome Panića, kroz suze progovorila o batinama koje je dobila…
Kurir 15.08.2019
Toma Panić pretukao je Nadeždu Biljić, posle čega mu je izrečena zabrana prilaska, a sada se oglasila i njegova majka. Panić je odmah nakon izlaska iz policije priznao da je i on dobio udarac od Nadežde staklenom flašom, a njegova majka Jasmina je… »
Užas: Pogledajte šta je prethodilo napadu na Nadeždu, snimak sve govori (video)
Blic 15.08.2019
Nadežda Biljić brutalno je pretučena u toku noći, kada je na nju navodno nasrnuo Tomislav Panić. Ipak, samo nekoliko sati ranije, ništa nije slutilo na to da će se napad dogoditi. Nadežda je prvo gostovala na "Pinku", da bi potom zajedno sa Tomom… »
Vaša miljenica je ispala dno, a tata joj je tukao mamu: Matorina devojka zgrožena Luninim podržavanjem nasilja, a…
Kurir 15.08.2019
Sanja Stanković poslala je javnu poruku kako bi podržala Nadeždu Biljić, a u sve je umešala i Lunu Đogani, koja je sudeći prema prepisci na Instagramu, podržala nasilje. Matorina devojka je rekla kako je zgrožena onim što je Luna napisala i da… »
Jeziva scena iz stana nadeže Biljić! Vrata sva krvava, krv kapala po podu! Toma joj unakazio lice, a evo šta piše u…
Kurir 15.08.2019
Nadežda Biljić navodno je pretukao rano jutros njen dečko Toma Panić u njenom stanu u Beogradu. Kako je rekla pevačica, do nasilja je došlo oko sedam sati. Njeno lice je potpuno unakaženo, krvi je bilo svuda po stanu, kao i da je sve razbio, kako… »
Nadežda Biljić stigla u policiju! Jedva se kreće, prijatelj je čuva da ne padne! A svi su komentarisali njen čudan pogled…
Kurir 15.08.2019
Nadežda Biljić stigla je u policijsku stanicu kako bi dala izjavu o batinama koje je dobila od svog dečka Tome Panića. Pevačica je došla u pratnji svojih prijatelja koji se od nje ne odvajaju otkako ju je dečko prebio. Nije mogla sama da hoda, već… »
Stigli nadeždini rezultati iz GAK: Evo da li je Biljićka trudna sa nasilnikom Tomom Panićem
Kurir 15.08.2019
Nadežda Biljić, koju je pretukao dečko Toma Panić, nije u trudna sa nasilnikom koji ju je unakazio od batina! Naime, Nadežda je otišla u Urgentni centar, gde su je lekari pregledali, poslata je na CT glave, a potom i u GAK kako bi se uradio nalaz na… »
Luna optužuje Kijine fanove da joj nameštaju! Pravdala se Nadeždi u sms: Nisam se radovala što te je Toma prebio! Evo kakav…
Kurir 15.08.2019
Nadežda Biljić dobila je batine od svog dečka Tome Panića, kojeg je privela policija, a mnogi sa srpske estrade su joj dale podršku. Međutim, na društvenim mrežama se pojavio komentar koji je navodno napisala Luna Đogani, a raduje se što je… »
Kija nikad brutalnije o nasilju: “LUNA JE BEZOBRAZNA, ZLA I NESREĆNA! NADEŽDI ŽELIM DA SE OPORAVI I NAĐE MIR”
Svet & Skandal 15.08.2019
Nakon što je Nadežda Biljć pretučena od strane svog dečka Tome Panića oglasila se i Luna Đogani ali i Kija Kockar. Naime Luna je u svom dopisivanju na Instagramu napisala sledeće: “Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije… »
Dno dna! Luna slavi zbog prebijanja nadežde: To je karma, pljuvala me je u emisiji! Kija Kockar u šoku: Ona je zla! Treba joj…
Kurir 15.08.2019
Nadežda Biljić dobila je batine od svog dečka Tome Panića, kojeg je privela policija, a pevačica je otišla u Urgentni centar. Mnogi su odmah osudili nasilno ponašanje, sem Lune Đogani koja je navodno objavila da joj nije nimalo žao što je dobila… »
Jezivo, upozorio je da pazi šta priča: Pogledajte šta je Toma uradio samo nekoliko sati pre nego što je navodno pretukao…
Blic 15.08.2019
Nadežda Biljić podelila je tokom noći fotografije na kojima se vidi da na licu ima ogromne modrice i podlive i tvrdi da ju je pretukao partner Tomislav Toma Panić. To se dogodilo samo nekoliko sati pošto je gostovala na "Pinku" i govorila o odnosu sa… »
Vapaj tome panića iz policije! Krvnički tukao nadeždu pa zakukao novinarki Kurira: Vadite me odavde!
Kurir 15.08.2019
Toma Panić, koji je rano jutros navodno prebio devojku N adeždu Biljić, trenutno se nalazi na saslušanju u Policijskoj stanici na Čukaričkoj padini, odakle je zavapio da ga vade iz policije. Novinarka Kurira uspela je da vidi Tomu koji je sedeo u… »
ŠOK I NEVERICA! Nadeždina majka u SUZAMA nakon što je Toma pretukao njenu ćerku: ZAR SE 10 GODINA MUČILA DA BI JE IZMLATIO…
Kao bomba ovog jutra odjeknula je vest da je Toma Panić pretukao svoju devojku, pevačicu Nadeždu Biljić. Ona se oglasila za portal Pink.rs i ispričala da se, nakon gostovanja u emisiji “Zadruga – Narod pita” uputila u klub gde je bio Toma, koji… »
Uznemirujuće: Nadežda sva krvava nakon što ju je Toma pretukao (foto/video)
Bivša zadrugaka i Pinkova zvezda Nadežda Biljić pretučena je od strane njenog dečka Tome Panića prošle noći, kako tvrdi pevačica. Bivša zadrugaka i Pinkova zvezda Nadežda Biljić pretučena je od strane njenog dečka Tome Panića prošle noći… »
Uznemirujući video! Nadežda u modricama napustila Urgentni, a onda kroz suze zapomagala: Nisam ništa kriva, nisam kriva...
Nakon što je u njenom stanu brutalno pretukao Toma Panić, učesnica Zadruge potražila pomoć kod lekara. Kao bomba ovog jutra odjeknula je vest da je Toma Panić pretukao svoju devojku, pevačicu Nadeždu Biljić . Ona se oglasila za portal Pink.rs i… »
Toma Panić jutros pretukao nadeždu Biljić! Sva je u podlivima, lice joj deformisano! Užas! (Foto)
Kurir 15.08.2019
Nadežda Biljić podelila je na svoim Instagramu fotku i objavu na kojoj se vidi da je pretučena. U svom postu Nadežda je okrivila Tomu Panića da ju je pretukao! Tomislav Panić me je upravo pretukao! Eto toliko o mom princu na belom konju! Danas gasim… »
Toma je upozorio da pazi šta priča! Nadežda objavila jezivu sliku posle prebijanja, a evo šta je za nju Panić uradio samo…
Kurir 15.08.2019
Pevačica i učesnica Zadruge Nadežda Biljić objavila je na svom Instagramu forografiju i objavu kako ju je njen dečko Tomislav Panić pretukao. Poznati srpski maneken se još nije oglasio na Instagramu. Naime, Biljićeva je učestovala u emisiji gde… »
Posle Mikija, još jedan učesnik Zadruge tukao Nadeždu?!
Mondo 15.08.2019
Nadežda Biljić, koju je tukao Miki Đuričić, objavila fotografiju povreda i optužila drugog učesnika za nasilje. Pevačica i učesnica Zadruge Nadežda Biljić objavila je na Instagramu da ju je pretukao partner, takođe učesnik Zadruge, maneken… »
Ekskluzivno! Prvi snimak Nadežde Biljić ispred Urgentnog u krvavoj pidžami posle prebijanja: Ja ništa nisam kriva, pitajte…
Kurir 15.08.2019
Nadežda Biljić, pošto ju je pretukao dečko Toma Panić, sva krvava otišla je u Urgentni centar kako bi joj lekari ukazali pomoć. "Nemojte sad. Pitajte Tomu. Ja nisam ništa kriva! Ne mogu sad ništa da pričam", rekla je za Kurir Nadežda koja je u… »
"Ostavio me je gladnu pet dana": Nadežda preživela užas, javno rekla o čemu se radi
Blic 15.08.2019
Bivša učenica rijaliti programa "Zadruga 2" pretučena je sinoć od strane, kako je navela na svom Instagram profilu, dečka Tomislava Tome Panića, takođe bivšeg učesnika pomenutog rijalitija. Naime, Nadežda je objavila fotografije na kojima je u… »
Nakon batina progovorila nadežda Biljić: "Sinoć je flertovao i poljubio se sa drugom. Evo šta se onda dogodilo"
Blic 15.08.2019
Nadežda Biljić u toku noći je objavila fotografije na kojima je u modricama i podlivima i tvrdi da ju je pretukao dečko Tomislav, Toma Panić. Nakon što je gostovala na "Pink" televiziji, gde je pričala o velikoj ljubavi sa Tomom, par se uputio u… »
Pretučena Nadežda! Objavila sliku sa povredama, tvrdi da ju je Toma pretukao!
Nadežda Biljić tvrdi da ju je tokom prošle noći pretukao dečko Tomislav Panić! – Tomislav Panić me je upravo pretukao! Eto toliko o mom princu na belom konju! Danas gasim sve i povlačim se iz svega, hvala vam svima puno na podršci, ali dosta je… »
Nadežda ljuta na Tomu pa preti: Idem sada na gaka da proverim! Ako sam trudna, neću roditi njegovo dete! Otkrila sve detalje…
Kurir 15.08.2019
Nadežda Biljić napustila je Urgentni centar, gde je otišla pošto ju je dečko Toma Panić pretukao u stanu posle noći provedene u provodu. Biljićeva je u Urgendnom centru obavila sve preglede, kao i skener glave budući da je zadobila udarce u… »
Evo šta se dešavalo u nadeždimom stanu! Svi detalji incidenta! Toma brutalno prebio pevačicu zbog para i ljubomore!
Kurir 15.08.2019
Nadeždu Biljić prošle noći navodno je pretuka dečko Toma Panić. Naime, pevačica je bila gošća u emisiji "Zadruga-Narod pita", te se nakon završetka uputila u klub gde se nalazio Panić. Prema Nadeždinim rečima, Toma se poljubio sa drugom… »
Tomina majka u šoku potvrdila da je Panić priveden: Čula sam se s njim! Ne znam šta se desilo u njegovoj glavi
Kurir 15.08.2019
Nadežda Biljić, nakon ju je pretukao dečko Toma Panić, sva krvava i u pidžami otišla je u Urgentni centar kako bi joj lekari ukazali pomoć. Panića je, navodno, privela policija, a sada se oglasila i njegova majka Jasmina. Ona je u šoku zbog svega… »
Nadežda Biljić u Urgentnom: Ceo stan mi je krvav!
Svet plus 15.08.2019
Udarce koje je protekle noći Nadežda Biljić dobila od svog dečka Tomislava Panića uzrokovale su joj povrede na glavi, nozi i stomaku zbog čega je pevačica sada u Urgentnom centru kako bi joj lekari ukazali pomoć. Ceo stan mi je krvav! Kako je… »
Slavica Biljić: Umlatio je kao stoku! A evo šta kaže Tomina majka!
Svet plus 15.08.2019
Kao bomba ovog jutra odjeknula je vest da je Toma Panić pretukao svoju devojku, pevačicu Nadeždu Biljić. Ona se oglasila i ispričala da se, nakon gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" uputila u klub gde je bio Toma, koji je flertovao sa… »
Majka pretučene Nadežde Biljić sva uplakana! Moje dete je unakaženo! Modrice će proći, ali se psihički nikada neće…
Kurir 15.08.2019
Majka Nadežde Biljić, koju je jutros pretukao dečko Toma Panić, sva uplakana i ogorčena rekla je da ne može da veruje da je njeno dete ponovo pretučeno. Ona je dodala da je Nadežda krenula u Urgentni centar i da je sva unakažena! "Ne mogu da… »
Nadežda u modricama: Podelila fotografije sa podlivima na licu i tvrdi da je pretukao Toma Panić
Blic 15.08.2019
U javnosti su se pojavila fotografije pretučene Nadežde Biljić, a ona i njeni prijatelji tvrde da je to učinio njen dečko Tomislav Panić. Prema rečima njenog prijatelja koji je na fejsbuku objavio fotografije, Toma je pretukao Nadeždu a onda je… »
Brutalno! Toma Panić pretukao Nadeždu, pa zaspao u njenom krevetu! A evo šta je ona uradila (video)
Kurir 15.08.2019
Toma Panić navodno je pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić posle noćnog provoda, a odmah potom, kako je napisao Nadeždin prijatelj, legao da spava. Naime, Nadežda je na Istagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da joj je lice u modricama i… »
Toma Panić priveden zbog prebijanja nadežde?! Pevačica sva krvava otišla u Urgentni centar, po manekena došla policija!
Kurir 15.08.2019
Toma Panić, koji je brutalno prebio Nadeždu Biljić, navodno je privela policija! Posle fotografija koje su osvanule u javnosti na kojim je bivša zadrugarka Nadežda Biljić krvava i u modricama i posle njenih navoda da ju je pretukao dečko Tomislav… »
Jeziv snimak pretučene nadežde! Sva u suzama prvo uzela telefon i odmah nazvala njega! Jezivo! (video 18+)
Kurir 15.08.2019
Nadeždu Biljić navodno je jutros pretukao njen dečko Toma Panić. Ona je na svom Instagramu odmah okačila fotke sa podlivima, ali i obaveštenje u kom je za nanesene povrede okrivila Tomislava Panića, sa kojim je imala romansu u Zadruzi, a sa kojim… »
Vesti dana »
Tenzije u Novom Sadu: Treći dan blokade suda: Guranje sa policijom, nekoliko opozicionara završilo na zemlji, protest završen posle skoro šest sati (foto, video)
Blic pre 2 minutajoš 177 povezanih
„Idemo u maju zajedno u Moskvu“: Vučić i Fico o geopolitičkoj situaciji u kojoj su Srbija i Slovačka
N1 Info pre 27 minutajoš 38 povezanih
Kijev tvrdi da je Moskva ispalila balističku raketu, Kremlj bez komentara
BBC News pre 27 minutajoš 34 povezane
(Foto) ovde se krio Alija Balijagić! Dvostruki ubica peške prešao 150 kilometara, meštanin tvrdi: "Kuća je jako udaljena, ovo ga je odalo"
Blic pre 50 minutajoš 83 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih